Neler Yeni

SİZCE SİSTEM NASIL

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar maaşı bekliyorum ekran kartını direkt alacağım geri kalan parçaları taksitle alacağım vade farkı yok fiyat 70 buluyor sizce çok mu

Ekler

• IMG_9476.png
    IMG_9476.png
    311.9 KB · Hit: 41
  • IMG_9477.png
    IMG_9477.png
    348.9 KB · Hit: 38
  • IMG_9478.png
    IMG_9478.png
    306.9 KB · Hit: 35
  • IMG_9479.png
    IMG_9479.png
    388.3 KB · Hit: 39

kaanm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Mutlu
Hocam 70 bu sistem için çok hazır sistemleri de araştırmanızı öneririm youtube de ki pc kanallarının çok güzel fiyat performans hazır kasaları bulunuyor onları kovalamanızı tavsiye ederim

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 70 bu sistem için çok hazır sistemleri de araştırmanızı öneririm youtube de ki pc kanallarının çok güzel fiyat performans hazır kasaları bulunuyor onları kovalamanızı tavsiye ederim
Hocam ben 3 kez hazır sistem aldım yüzüm hiç gülmedi hep bir sıkıntı oldu aslında çok oyun oynayan biri değilim ryzen 5 7500f rtx 4060 işimi görmez mi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Hangi oyunları oynuyorsunuz hocam
GTA 5 FORTNİTE steam pubg ryzen 5 7500f RTX 4060 16gb ddr5 sistem vardı itopya iade almadı bende sattım sistemde sorun vardı kafamın rahat etmesi için vatandan mı alsam

kaanm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Mutlu
GTA 5 FORTNİTE steam pubg ryzen 5 7500f RTX 4060 16gb ddr5 sistem vardı itopya iade almadı bende sattım sistemde sorun vardı kafamın rahat etmesi için vatandan mı alsam
işinizi görür hocam gayet yeterli bir sistem itopyadan aldığınız üründe ne problem vardı acaba

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
işinizi görür hocam gayet yeterli bir sistem itopyadan aldığınız üründe ne problem vardı acaba
Oyunlarda drop donma çok oluyordu tüm her şeyi doğru kurdum bios driver falan işlemci ve ram değiştirildi fayda etmedi

kaanm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Mutlu
Oyunlarda drop donma çok oluyordu tüm her şeyi doğru kurdum bios driver falan işlemci ve ram değiştirildi fayda etmedi
Dediğiniz sistem oynadığınız oyunlarda orta grafiklerde sıkıntı yaratmaması gerekiyor hocam onun dengi bir sistem almanızı tavsiye ederim gayet ideal olur sizin için, gamegaraj incehesap bunlara da bakmanızı öneririm özellikle incehesabın gaming gecesinde güzel bir ürün bulabilirsiniz

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Dediğiniz sistem oynadığınız oyunlarda orta grafiklerde sıkıntı yaratmaması gerekiyor hocam onun dengi bir sistem almanızı tavsiye ederim gayet ideal olur sizin için, gamegaraj incehesap bunlara da bakmanızı öneririm özellikle incehesabın gaming gecesinde güzel bir ürün bulabilirsiniz
Hocam benim seçtiğim parçalar sizce iyi mi çok mu pahalı oluyor bir daha hazır sistem almam

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Arif
Orta grafikler? O sistemle o oyunları 2k da bile Ultra da oynar. Bilmeden yorum yapmanız çok yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece itopya odaklı düşünmeyin. İncehesap, gaming gen gibi bir sürü site var onlara da bakın ara sıra hesaplı ürünler geliyor. Oynadığınız oyunlar için 4060'lı bir sistem fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta 4060 1080p de dlss ve Frame gen teknolojisi ile yeni nesil oyunlarda da uzun ömürlü olacaktır.

kaanm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Mutlu
Orta grafikler? O sistemle o oyunları 2k da bile Ultra da oynar. Bilmeden yorum yapmanız çok yanlış.
Evet fakat attığı sistemle karşılaştırarak yorum yaptım ve 4060 ile 2k ultra fortnite de hiç zevkli bir şekilde oynayamaz yazdıklarım da yanlış bir şey göremiyorum bende 4060 ın arkadaş için gayet yeterli olucağını söyledim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Arif
Evet fakat attığı sistemle karşılaştırarak yorum yaptım ve 4060 ile 2k ultra fortnite de hiç zevkli bir şekilde oynayamaz yazdıklarım da yanlış bir şey göremiyorum bende 4060 ın arkadaş için gayet yeterli olucağını söyledim
Attığı sistemle karşılaştırınız da bir yanlışlık yok zaten. Ya da diğer söylediğiniz şeylere yanlış demedim. Sadece 4060'lı sistemin performansını düşük göstermenizi düzeltmek istedim.

Buyrun bu da fortnite 2k performansı.

kaanm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Mutlu
Hocam benim seçtiğim parçalar sizce iyi mi çok mu pahalı oluyor bir daha hazır sistem almam
Attığınız parçalar çok iyi parçalar fakat çok pahalı oluyor illa alıcam diyordanoz kasayı nzxt’nin daha iyi hava akışı sağlayacak bir kasası ile değiştirmenizi öneririm ek olarak da gaming gecesinden almanızı öneririm orda güzel indirimler oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığı sistemle karşılaştırınız da bir yanlışlık yok zaten. Ya da diğer söylediğiniz şeylere yanlış demedim. Sadece 4060'lı sistemin performansını düşük göstermenizi düzeltmek istedim.
yok hocam 4060 kesinlikle küçümsenecek bir ekran kartı değil bence şuan alınabilecek en f/p kart öyle bir algı yaratmak istememiştim

Top Bottom