Toplam 10.476 tl oyun ve çizim için kullanacağım.Toplam fiyat ne ve sistemi ne için kullanacaksın?
her şey çok iyi fakat monitörden biraz kısıp ekran kartını yükseltmen daha iyi olur bu sistem ile yeni nesil oyunlarda max 110 fps alırsın 144ün bi anlamı kalmaz bence 120Hz 5ms bi monitör al ekran kartını yükselt
Sadece çizim için kullanacak olsaydın fena değildi ama oyun için bu fiyatın yarısını haketmiyor.Toplam 10.476 TL oyun ve çizim için kullanacağım.
Ekran kartını ilerde güncelleyeceğim için uygun fiyatlı bir kart seçtim.her şey çok iyi fakat monitörden biraz kısıp ekran kartını yükseltmen daha iyi olur bu sistem ile yeni nesil oyunlarda max 110 fps alırsın 144ün bi anlamı kalmaz bence 120Hz 5ms bi monitör al ekran kartını yükselt
Berbat ötesi bir sistem. Sadece RX 580'e 2439TL vermek bile çılgınlık!Toplam 10.476 TL oyun ve çizim için kullanacağım.
Yine de bu fiyat kazık.Ekran kartını ilerde güncelleyeceğim için uygun fiyatlı bir kart seçtim.
Tek tek değilde belli bir siteden almayı düşünüyorum en azından bir sorunla karşılaştığımda yardımcı olabilir.Bu fiyata RTX 2060+R5 3600+B550+144hz sığar.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-gaia-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2070-super-p-35896 şöyle bir sistem var bunun birkaç parçasını özelleştirip alsamYine de bu fiyat kazık.
Anakart gereksiz pahalı işlemci gereksiz pahalı ve o fiyat o işlemci için çok fazla aynı zamanda ekran kartının da fiyatı pahalı.
F/P oyun odaklı sistem kurulacaksa anakart filan pahalı alınmamalı en önemli parça ekran kartıdır ve ekran kartını olabildiğince yüksek GPU'lu almak için gerekirse diğer parçalar dibin de dibi seçilmelidir ram anakart günümüz için yeterli kapasitede olsun yeter.