parçalar nelerarkadaşlar sistem parçaları elime ulaştı bir tek ekran kartı kaldı ekran kartını alana kadar sistem dağınık mi kalsın toplasam bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hem yer de kaplamaz sizce ne yapayım
Kur zaten en son ekran kartı takılır kur kart gelincede güzelce tak bas marşa kolay gelsinarkadaşlar sistem parçaları elime ulaştı bir tek ekran kartı kaldı ekran kartını alana kadar sistem dağınık mi kalsın toplasam bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hem yer de kaplamaz sizce ne yapayım
R5 7500f
x870 pro rs
klevv cras v
kc3000
h6 flow
MSI MAG a850gl
Corsair h150i elite capellix xt
kurarkadaşlar sistem parçaları elime ulaştı bir tek ekran kartı kaldı ekran kartını alana kadar sistem dağınık mi kalsın toplasam bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hem yer de kaplamaz sizce ne yapayım
biliyorum ayın sonunda ekran kartını alırım o zamana kadar fazla yer kaplamasını istemiyorumkur geç ama sistemi çalıştıramazsın 7500f de dahili ekran kartı yok dedim eger f takısı olmayan bir işlemci ise çalıştırıp driver vs güncellemleri crome vs de herşeyi hazırlardın diye düşündüm
eyvallahKur zaten en son ekran kartı takılır kur kart gelincede güzelce tak bas marşa kolay gelsin
kurmazssan bu sefer daha kötü en azından kurarsın arkadaşında pc varsa ekran kartını alıp sistemi çalıştırırsınız niye böyle bir şey söylüyorum sistemde çalışmayan parça varsa en azından iade ve degişim işleri ile ugraşırsın biliyorsunuz yasal süre 14 günbiliyorum ayın sonunda ekran kartını alırım o zamana kadar fazla yer kaplamasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah![]()
tamamdır hocam
o aklımdaydı umarım öyle bir sorun çıkmazkurmazssan bu sefer daha kötü en azından kurarsın arkadaşında pc varsa ekran kartını alıp sistemi çalıştırırsınız niye böyle bir şey söylüyorum sistemde çalışmayan parça varsa en azından iade ve degişim işleri ile ugraşırsın biliyorsuunz yasal süre 14 gün
teknoloji işi sans işi dedigim gibi kur ekran kartını al testlerini yap sonra çıkar sonra kendi ekran kartını sipariş verene kadar beklemeye devamtamamdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
o aklımdaydı umarım öyle bir sorun çıkmaz
tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkürlerteknoloji işi sans işi dedigim gibi kur ekran kartını al testlerini yap sonra çıkar sonra kendi ekran kartını sipariş verene kadar beklemeye devam