samet4747
80+ Platinum
nasıl yaniyok saol var şuan ama çok ping olduğu için premiumla oynamıyorum
nasıl yaniyok saol var şuan ama çok ping olduğu için premiumla oynamıyorum
Premiumum var. Ama hypixel'de falan baya ping olduğu için Türk serverlarında oynuyorum.nasıl yani
önerebilceğin server varmı?Premiumum var. Ama hypixel'de falan baya ping olduğu için Türk serverlarında oynuyorum.
Türk serveri olarak mı?önerebilceğin server varmı?
evetTürk serveri olarak mı?
Craftrise ve Sonoyuncu.
onların dışında yok muCraftrise ve Sonoyuncu.
Ben onlarda oynuyorum. En kalitelileri onlar bence.onların dışında yok mu
Ayrı kanal aç zaten youtubeda 13+ kişi bulamazsın iyi görüntülenme abone falan alırsın he ama saçma sapan şeyler yapmayı unutmaMerhabalar. Bizim bir Cs:Go kanalımız var. Ama aktif olarak video yükleyemiyoruz. Orayı sadece Cs:Go çekmek için açtık ama benim aklıma bir şey geldi. Bu sıralar eskiden oynadığım minecraft'a geri döndüm sıkıntıdan IsmetRG falan vardı bilen bilir. Onların videoları da sarmaya başladı. Benimde minecraft çekesim geldi. Ama kararsız kaldım. Cs:Go için açtığım kanala minecraft'ta mı atsam yoksa minecraft için ayrı bir kanal mı açsam? Sizce ne yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha onların videoları sarmaya başladı derken eski videoları. Pvp yani
Ne gibi mesela ?Ayrı kanal aç zaten youtubeda 13+ kişi bulamazsın iyi görüntülenme abone falan alırsın he ama saçma sapan şeyler yapmayı unutma
2 aç keyfine bak.Merhabalar. Bizim bir Cs:Go kanalımız var. Ama aktif olarak video yükleyemiyoruz. Orayı sadece Cs:Go çekmek için açtık ama benim aklıma bir şey geldi. Bu sıralar eskiden oynadığım minecraft'a geri döndüm sıkıntıdan IsmetRG falan vardı bilen bilir. Onların videoları da sarmaya başladı. Benimde minecraft çekesim geldi. Ama kararsız kaldım. Cs:Go için açtığım kanala minecraft'ta mı atsam yoksa minecraft için ayrı bir kanal mı açsam? Sizce ne yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha onların videoları sarmaya başladı derken eski videoları. Pvp yani
Kameraya kafa atmaktan bahsediyorum diğer minecraft kanallarını örnek almanı tavsiye ederimNe gibi mesela ?