Aşırı kararsızım ailem ihtiyacın yok başka bir yerde kullanırsın dedi altına mı yatırsam acabaYazın sonunda elindeki 25K, şuanın 5K sı etmezse ne yapacaksın Ben olsam düzgün bir telefon alabiliyorsam alırdım.
O para yazın sonunda iş görmez.yazın sonunda elimde 25k para olabilir ne yapayım?
Telefondan beklentine bağlıdır. İyi düşün taşın. Alacaksan al.
Paranı bekleteceksen TL olarak bekletmeyeceksin artık. Bu bir altın kural .
Hocam ihtiyacım yok telefona ama ne yapsam bilmiyorum pişman olmak da istemiyorum alırsam GT 2 alcağımO para yazın sonunda iş görmez.
İhtiyacın olmasa bile al ilerde alamazsın .dHocam ihtiyacım yok telefona ama ne yapsam bilmiyorum
ciddi mi değil mi?İhtiyacın olmasa bile al ilerde alamazsın .d
Yani heves kırıcı olmak istemem ama saati bir hevesle alırsın sonra pişman olursun. Çünkü gerçekten aslında boş bir şey oluyor.Hocam ihtiyacım yok telefona ama ne yapsam bilmiyorum pişman olmak da istemiyorum alırsam GT 2 alcağım
Çok ciddiyim ilerdr alamazsın al şimdiden. Hem telefon yani alsan göz çıkarmaz. İlla lazım,olur.ciddi mi değil mi?
Yani heves kırıcı olmak istemem ama saati bir hevesle alırsın sonra pişman olursun. Çünkü gerçekten aslında boş bir şey oluyor.
Paranı altın yapsan güzel olur yada eğer bir şey alacaksan daha anlamlı şeyler olsun.
çok kararsız bir insanım ne yapacağımı bilmiyorum yaniÇok ciddiyim ilerdr alamazsın al şimdiden. Hem telefon yani alsan göz çıkarmaz. İlla lazım,olur.
Ya telefon al yada dolara altına vs yatır boş durmasın o para.çok kararsız bir insanım ne yapacağımı bilmiyorum yani