Neler Yeni

Sizce Toplu Taşımamı, Yoksa Bisikeltmi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
o bisikletle 3km ölüm gibi gelir eğer dümdüz yol değilse ama kondisyon varsa gidilir
Hocam yaza girmeden 1 ay öncesinde okul turnuvası var diye her gün bisiklet sürüyordum 30dk da bitiyodu enerjim ama sürdüğüm yolda yokuş vardı baya uzun

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Arkadaşlar evimden okula yaklaşık 2-3km mesafe var, bende bisiklet ilemi gitsem okula diye düşündüm fakat uzun zamandır bisiklet kullanmadım. O yüzden uzun mesafe de sıkıntı yaratabilir diye düşündüm şuan. Sizce napmalıyım?

(Dağ bisikleti)
şu tarz elektrikli bisikletleri öneririm uzun mesafede çok rahat oluyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam yaza girmeden 1 ay öncesinde okul turnuvası var diye her gün bisiklet sürüyordum 30dk da bitiyodu enerjim ama sürdüğüm yolda yokuş vardı baya uzun
Şurdan örnek vereyim hocam biz geçen cumartesi arkadaşlarla bisikletlerle köye balığa gittik (yaklaşık 15 km baraj) sırtımızda 15-20 kgye yakın bi ağırlıkta çantalar vardı 3 tane büyük bayırın 2 tanesini çıktım sonuncusunu çıkamamıştım (kondisyonum o durumda yani) bazen hele hele sıcakta yorar adamı bisiklet kışın kar yağarsa bisikleti önermiyorum ancak kar olmadığı sürece gidilebilir (+ şunuda hesaplayın derim bisikletin yıllık bakım masrafı ve toplu taşımaya vereceğiniz aylık masrafı hesaplayın)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şurdan örnek vereyim hocam biz geçen cumartesi arkadaşlarla bisikletlerle köye balığa gittik (yaklaşık 15 km baraj) sırtımızda 15-20 kgye yakın bi ağırlıkta çantalar vardı 3 tane büyük bayırın 2 tanesini çıktım sonuncusunu çıkamamıştım (kondisyonum o durumda yani) bazen hele hele sıcakta yorar adamı bisiklet kışın kar yağarsa bisikleti önermiyorum ancak kar olmadığı sürece gidilebilir (+ şunuda hesaplayın derim bisikletin yıllık bakım masrafı ve toplu taşımaya vereceğiniz aylık masrafı hesaplayın)
aylık toplu taşıma 600 hocam

bisikletin şuan tek seferlik masrafları var bazı, onun dışında lastik 2-3 ayda bi değişir muhtemelen çok masrafı olmaz

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bisikletin yıllık bakım masrafı ne kadar olacak ki? Ara sıra zinciri yağlarsın, belki disk frenli bisikletse fren balataların eskir. Dikkate alınacak yükte bir masrafı olacağını düşünmüyorum açıkçası

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
aylık toplu taşıma 600 hocam

bisikletin şuan tek seferlik masrafları var bazı, onun dışında lastik 2-3 ayda bi değişir muhtemelen çok masrafı olmaz
valla ben lastiği 8 yıldır değiştirmedim :D (bisiklet 10 yıllık) balığa gittiğimizin sabahında çektim bunuda şöyle aşağıyada fotoğrafı bıraktım (schwalbe marathon kullanıyorum lastik olarakta) kullanabilirim derseniz elinizden geldikçe bisiklet kullanın derim
IMG_20230819_044334_018.jpg

Top Bottom