mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
O zaman Viper Mini küçük gelebilir. Light2 200 daha iyi olur.
O zaman Viper Mini küçük gelebilir. Light2 200 daha iyi olur.
O da olur. Ama Light2 200'den daha ağır ve yazılımı pek iyi değil.hyperx fps pro nasıl
Kapak geliyor işte takıyorsun?delikli sevmiyorum yanında kapak geliyor fakat onuda biliyroumda başka mouse önerirmisin
viper mini elinin boyutuna yeterli senden daha uzun elim var bana uyuyor.viper mini almayı düşünüyorum içimde korku var elim 17x10 cm uyarmı acaba
nerde oturuyosun 1 günde gelmişViper Mini veya Light2 200 almalısın o bütçeye. Palm tutacaksan viper mini alma. Hiç uyun değil. Palm tutuşa Light 2 200 öneririm. Kendim de kullanıyorum. Delikli Mouse'a ön yargım vardı onu kırdım. https://www.silicone-forum.com/konu/sharkoon-light-2-200-incelemesi.6300/ incelemesi burada.
Edirne civarında oturuyorum. Zone Bilişimden alırsan 1 günde gelme ihtimali var. Yurt içi ile beraber çalışıyorlar.nerde oturuyosun 1 günde gelmiş
Edirne civarında oturuyorum. Zone Bilişimden alırsan 1 günde gelme ihtimali var. Yurt içi ile beraber çalışıyorlar.
peki hepsiburadadan alsam olurmu 1 günde gelirmiEdirne civarında oturuyorum. Zone Bilişimden alırsan 1 günde gelme ihtimali var. Yurt içi ile beraber çalışıyorlar.