İşlemcin destekliyor, RAM'in 16 GB'sa ve tasarım olarak iyi olmasını istiyorsan Windows 11 Home ama sistemin eski, RAM'in 8 GB ve Windows 11 için desteği yoksa Windows 10 Home kurman daha iyi olurMerhaba. Amd işlemciye sahip bilgisayara sizce hangi işletim sistemi yüklemeliyim?
Amd ryzen 7 6800Hİşlemcin destekliyor, RAM'in 16 GB'sa ve tasarım olarak iyi olmasını istiyorsan Windows 11 Home ama sistemin eski, RAM'in 8 GB ve Windows 11 için desteği yoksa Windows 10 Home kurman daha iyi olur
Windows 11 kesinlikle. Laptobun sürücülerde sıkıntı çıkarabilir Windows 10'da. Windows 11 kurman daha mantıklı.Amd ryzen 7 6800H
16 Ram 4800 mhz
Sence?
Teşekkür ederim indirmeye başaldımWindows 11 kesinlikle. Laptobun sürücülerde sıkıntı çıkarabilir Windows 11 kurman daha mantıklı.
Hocam 11 diye kararlaştırdık. Güncelleme gelince daha da iyi olur. TeşekkürlerHocam bu ay 22h2 sürümü geliyor o geldiğinde win 11 i bende denicem size tavsiyem 22h2 geldiğinde win 11 i deneyin. Fakat temiz kurulum.
Rufus üstünden flash belleğe yazdıracaksan Rufus'u başlat düğmesine basınca bir ekran gelicek 3 ya da 4 seçenekli. Eğer onlarda birinde ya da daha fazlasında tick olursa hepsini devre dışı bırak ticklerin.Teşekkür ederim indirmeye başaldım
Bu ne oluyor tan olarak. Yani şu an flash'a başlattım. İptal etmeli miyim?Rufus üstünden flash belleğe yazdıracaksan Rufus'u başlat düğmesine basınca bir ekran gelicek 3 ya da 4 seçenekli. Eğer onlarda birinde ya da daha fazlasında tick olursa hepsini devre dışı bırak ticklerin.
Rufustan mı yaptın?Bu ne oluyor tan olarak. Yani şu an flash'a başlattım. İptal etmeli miyim?
Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum kurulumda. Zaten UEFİ, TPM ve Secure Boot zorunlu. BİOS'tan Secure Boot ve TPM disabled konumda olabilir onları enabled yap kuruluma öyle geç.Hayır microsoft
Tamamdır dikkat edeceğim. Teşekkür ederim tekrardanBir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum kurulumda. Zaten UEFİ, TPM ve Secure Boot zorunlu. BİOS'tan Secure Boot ve TPM disabled konumda olabilir onları enabled yap kuruluma öyle geç.
Önemli değil.Tamamdır dikkat edeceğim. Teşekkür ederim tekrardan