Sen kullanıyor musunGayet iyi ve direkt yükle windows 11.
Bu devirde w10 kulanmak ayrı bi pişmanlık
Kullandıysan performans kaybı varmıGayet iyi ve direkt yükle windows 11.
Bu devirde w10 kulanmak ayrı bi pişmanlık
Ben pazartesi geceden beri kullanıyorum. Performans kaybı yok. Gayet iyi ve kaliteli windows 11.Sen kullanıyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandıysan performans kaybı varmı
şuan iş yerindeyim sabırsızlıkla eve gidip windows 11 kurmayı düşünüyorumBen pazartesi geceden beri kullanıyorum. Performans kaybı yok. Gayet iyi ve kaliteli windows 11.
Allah kolaylık versin. İnşallah istedin gibi olur hocam.şuan iş yerindeyim sabırsızlıkla eve gidip windows 11 kurmayı düşünüyorum
teşekkür ederim sorun olacağını sanmıyorum estetik açıdan beni etkiledi , yorumlarda genellikle olumlu gözüküyor. bilgisayar donanımlarının da performansı etkileyeceğini düşünüyorum benAllah kolaylık versin. İnşallah istedin gibi olur hocam.
Her konuda baya iyi çalışıyor. 16 core cpu daha verimli çalışıyor w11 sayesinde ve ram kulanma azaldı. Ekran kartım daha az watt yakıyor. Kısacası w11 daha başlangıç, lakin bu sene sonunda çok güzel update eklenir. M2 ssd 7100 mb data transfer ulaştı.teşekkür ederim sorun olacağını sanmıyorum estetik açıdan beni etkiledi , yorumlarda genellikle olumlu gözüküyor. bilgisayar donanımlarının da performansı etkileyeceğini düşünüyorum ben
3500x işlemci ve 1660super ekran kartı kullanıyorum ben daha iyi olacağını düşünüyorum bütün konulardaHer konuda baya iyi çalışıyor. 16 core cpu daha verimli çalışıyor w11 sayesinde ve ram kulanma azaldı. Ekran kartım daha az watt yakıyor. Kısacası w11 daha başlangıç, lakin bu sene sonunda çok güzel update eklenir. M2 ssd 7100 mb data transfer ulaştı.
Kesinlikle hocam. Keyfinize bakınız w11 beraber.3500x işlemci ve 1660super ekran kartı kullanıyorum ben daha iyi olacağını düşünüyorum bütün konularda
teşekkür ediyorum tekrardan iyi forumlarKesinlikle hocam. Keyfinize bakınız w11 beraber.
Rica ederim,hayırlı günler dilerim.teşekkür ediyorum tekrardan iyi forumlar