Neler Yeni

Windows 11 Yükleme Başarısız Oldu Hatası

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
C Ş
Yüklemeyi yapabilirsen hemen ISO'yu USB'ye tekrar yaz ama ayarını GPT ve UEFI olacak şekilde ayarla Rufus'tan.
İşlemci, TPM 2.0, Secure Boot ayarları gereksinimini kaldırma seçeneğini seç yine de.
ISO'yu yazdıktan sonra BIOS'a girip ayarları varsayılanlara döndür. Sonra formatı tekrar at ama Boot menüsünde USB'yi seçerken UEFI Boot olanı seç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen nasıl bir kralsın ya... Tamamen benim cahilliğime gelmiş. Diskleri sildikten sonra dediğin gibi kurulum ekranında Create Partition yapmam gerekiyormuş onu yaptıktan sonra siyah ekranda kurulum başladı ve şu an devam ediyor. Cahil gibi direkt kuruluma geçmeye çalışmışım. Ne kadar teşekkür etsem az. 🙏
Rica ederim. Ama format bitip masaüstüne gelince tekrar dediğim şekilde formatı at.
Eski BIOS yerine UEFI olacak şekilde kurulumu tekrar yap. Ayrıntıları anlattım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper
Yüklemeyi yapabilirsen hemen ISO'yu USB'ye tekrar yaz ama ayarını GPT ve UEFI olacak şekilde ayarla Rufus'tan.
İşlemci, TPM 2.0, Secure Boot ayarları gereksinimini kaldırma seçeneğini seç yine de.
ISO'yu yazdıktan sonra BIOS'a girip ayarları varsayılanlara döndür. Sonra formatı tekrar at ama Boot menüsünde USB'yi seçerken UEFI Boot olanı seç.

Rica ederim. Ama format bitip masaüstüne gelince tekrar dediğim şekilde formatı at.
Eski BIOS yerine UEFI olacak şekilde kurulumu tekrar yap. Ayrıntıları anlattım.
Bu şekilde devam etmem benim için bir sıkıntı çıkarır mı peki?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
C Ş
Bu şekilde devam etmem benim için bir sıkıntı çıkarır mı peki?
Eski sistem kullanmış gibi olacaksın. Boot ederken birkaç saniye daha yavaş açılır bilgisayar. Aynı zamanda UEFI'nin diğer avantajlarından vazgeçmiş olacaksın.
Güncel bir işletim sistemi ile güncel bir sistem yüklemesi yapmak daha uyumlu olacaktır.
İleride bilmediğin bir sebepsen sorun çıkabilir.
Mümkün olduğunca uyumlu şekilde ayarları yapmak daha iyi olur.

Elinde daha iyi imkan varken daha kötü imkanı kullanmak gibi bir şey olur şu anki şekilde kullanırsan.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ferhat Bilgi
Windows 11 yüklüydü ben memnundum sadece temiz format atmak istemiştim ama şimdi bununla uğraşıyorum...

Sonuç aynı maalesef. 😕
Bence boşver 11 yükleme 10 pro veya home kur bak keyfine başın da ağrımaz

Top Bottom