Neler Yeni

Sizce yakın tarihte neden Müslümanlık azalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Aynen, kesin öyledir. Senin dinine göre bitmeyecek cehennem azabı çekmek onlara ''rahat'' geliyor. Kendini kandırmayı bırak.
Dini ne kadar çok öğrenmeye çalışıyorsan o kadar çok mantıksız geliyor haklısın. Bazılarında dini araştırmak dine daha çok yaklaştırırken bazıları da dinden soğuyor, bir de Müslümanlara bakarsan din min kalmıyor. Müslümanlar kadar hiç bir grup kendi düşüncesini bu kadar kötü gösteremez.
Benim yazdığıma haksız diyene boydan ...........

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Benim yazdığıma haksız diyene boydan ...........
Bak mesela dinini kötü gösteren süslümanlardan biri de sensin. Bir şeyi savunuyoruz sen ise bu cevabı veriyorsun. Max süslüman tartışması.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Ateist olmak çok havalı bro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen liseye yaklaşık 3 ay filan gittim (Gerçi okuduğum pek söylenemez çünkü 3 ay içerisinde yaklaşık 2 ay okuldan kaçıp internet kafeye gittim. 😅) ve bu 3 ay da imam hatip lisesinde okudum dini öğrendim ve şu anda bir dini inancım yok. Sonra okulun bir şeye yaramayacağını anladığımda 3 ayın sonunda okulu bıraktım. Şu anda açık liseden devam ediyorum.
Dostum nasıl bu kadar havalı olabiliyosun

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Bir Müslüman İslam'ın emrettiği her şeye uyar ve onları kabul eder. "Tamam Kur'an'a inanıyorum da şuralar da biraz saçma olmuş." demek Kur'an'a iman etmemektir ki bu da dinden çıkmanın kolay bir yolu. Müslüman değilsen zaten takmana gerek yok ama Müslüman'san ve İslam'da saçma, mantık dışı şeyler var diyorsan ya gidip İslam'ı doğru dürüst öğrenirsin ya da aynı şeyleri söyleyen ateistlere katılırsın.
Bilader ne boş yaptın süşüncemi belirttim diye ateist ilan ettin beni

Alfha13

80+ Silver
Bilader ne boş yaptın süşüncemi belirttim diye ateist ilan ettin beni
Ateistler bile, telefonunu çıkar diyen dayılar bile, 9 yaşındaki din ne bilmeyen çocuk bile imanın şartlarını biliyor.

Alfha13

80+ Silver
ne alaka la? Ne boş adamsın
Kusura bakma, anlarsın zannetmiştim, benim hatam.

İ-ma-nın şart-la-rın-dan bi-ri Ku-ra-na i-man et-mek. Ku-ra-nın ta-ma-mı-nı ka-bul et-mek. Ta-ma-mı-na doğ-ru de-mek. Ba-zı-la-rı saç-ma de-mek ku-ra-na i-man et-me-mek o-lur. Bu-da se-ni din-den çı-ka-ra-bi-lir.

Şimdi daha anlaşılır olmuştur umarım:) Heceleye heceleye oku ama, mazallah anlamazsın falan.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Kusura bakma, anlarsın zannetmiştim, benim hatam.

İ-ma-nın şart-la-rın-dan bi-ri Ku-ra-na i-man et-mek. Ku-ra-nın ta-ma-mı-nı ka-bul et-mek. Ta-ma-mı-na doğ-ru de-mek. Ba-zı-la-rı saç-ma de-mek ku-ra-na i-man et-me-mek o-lur. Bu-da se-ni din-den çı-ka-ra-bi-lir.

Şimdi daha anlaşılır olmuştur umarım:) Heceleye heceleye oku ama, mazallah anlamazsın falan.
dostum kafan basmıyor mu senin? ben kabul etmiyorum diye bir şey mi dedim? düşüncemi belirtiyorum burda iq seviyen ne senin 20 falan mı

Alfha13

80+ Silver
dostum kafan basmıyor mu senin? ben kabul etmiyorum diye bir şey mi dedim? düşüncemi belirtiyorum burda iq seviyen ne senin 20 falan mı
Düzgün üsluplu biriyle tartışmak hiç nasip olmadı; nerede agresif, konuşmayı bilmeyen, karşı tarafa hakaret eden, IQ seviyesini kullanan aciz varsa bana denk geliyor zaten. Kur'an ayetlerine saçma demek yanlıştır, git biraz sorgula, dinden çıkabilirsin diye yardımcı olmaya olmaya çalıştım, gördüğüm muamele. Kimin kafasının basmadığını, IQ'sunun 20 olduğunu gösteriyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,323
Üyeler
166,516
Son üye
H0wen77
Top Bottom