BobMarleyFaruk
80+ Bronze
Hayatımda gördüğüm en boş bahane akp bizi dinden soğuttu ne demek ?sanki Allah ayet indirdi akpye oy verin diye. 1 tane siyasi parti allah kitap dedi diye dinden soğuyanların hepsi bahane üreten maymunlardan ibaretTürkiyede akp saolsun milleti dinden sogutuyor ama cogunun ben sinirden söyledigini düşünüyorum bide yeni genclerin islami yanlış tanimalari şunlar bir gitsin düzelir zamanla
Mesaj otomatik birleştirildi:
OUAHAHAHWHEHDOQOWKSMSLALAME 1 milyarı zeki 6 milyarı ahmak mı? Olmaz öyle ya çoğunluk neyse o kesin doğrudur değil mi ? Koyun psikolojinden kurtulmazsan hayatında çok başarısız olursun. İnsanlar kusursuz da dinleri de kusursuz olmwsını istiyor her şeyi geçtim islam kusursuz olsaydı imtihanın ne anlamı kalırdı? Ve kaç bin yıl önceki topluluğa göre yazılmış bir kitaptaki içerikler sana saçma gelmesi çok normal değil mi paşam? Bahsettiğin insanlar islamı kusursuz sanan yobazlaşmış dinciler. Sen bunu bahane edip dinden çıkıyorsan inşallah müslüman olmak sana nasip olmazÇünkü müslümanlar dinden soğutuyor, çoğunun mantıklı açıklamaları yok kendi fikirlerine karşı çıkınca sanırsın seni öldürmek istiyorlar ateist oldum diyorsun hemen sana ahmak lafını yapıştırıyor veya küfür ediyor ateist insan daha çok saygılı. Son olarak gelişmişlik seviyesine de bağlı gelişmiş müslüman çoğunlukta ülke 1-2 tane var ama inancı az olan ülkelerin çoğu gelişmiş.
Aha buda örneği kendi fikrinden olmayana hemen ahmak gibi tabirler ulan 1 milyar insan zeki 6 milyar insan ahmak mı? Delirtmeyin adamı akşam akşam sinirlendim. Müslümanların kaçı araştırıyor? Yüzde 80'i araştırmıyordur geri kalanların da yüzde 10'u taraflı araştırıyordur. Araştıran en azından fikir sahibi sende fikir de yok asıl ahmak sensin.
Son düzenleme: