Neler Yeni

Sizce yakın tarihte neden Müslümanlık azalıyor

Carl-S

80+ Gold
Türkiye'de diyorsanız evet çünkü hükümet sayesinde millet dinden soğdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
beyler ben ahmağım siz zeki kalın
İşte burda bile argümanın yok laf at sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu evrende Allah'ın varlığı için bir delildir bu arada. Bu kadar yolunda giden bir düzeni kim bu kadar iyi yaratabilir? kendiliğinden yaratıldığını söyleyenlerin akılının varlığından şüphe ederim.
Hocam doğru aslında ama onların da kendince argümanları var ve evren Allah'ın değil Tanrı'nın varlığının ispatıdır bana göre ama düşüncenize saygım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
İşte burda bile argümanın yok laf at sadece

Hocam doğru aslında ama onların da kendince argümanları var ve evren Allah'ın değil Tanrı'nın varlığının ispatıdır bana göre ama düşüncenize saygım var.
Liste halinde yazabilirdim ama şu sıralar çok doluyum o yüzden yazmadım müsait olduğum bir zamanda uzunca yazarım merak etme

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
İnternet çağındayız. İnsanlar araştırıyor. Eskiden insanlar annesi babası ne söylerse oydu, artık insanlar sorguluyor.
İnsanlar sorgulamıyor. Sadece duymak ve görmek istediklerini görüp inanıyorlar. İşin kötü yanı ise şu:
Kendilerini özgür, sorgulayan bir varlık olarak nitelendiriyorlar ama düşünce olarak köle ve robotlardan bir farkları yok...

Berke Fitness

80+ Bronze
Hocsm avrupa doğru fakat ülkemizdeki durum farklı
Ülkemizde bilimi anlatan kuruluşların çoğalması ve tabii ki gelişen internetle birlikte yeni kuşağın araştırıp sorgulaması sonucunda neyin daha mantıklı olup olmadığını ayırt edebilmesi. Kur'an'da "Kuşları havada Allah tutar." Yazar ama bilim bunu Aerodinamik ile açıklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ülkemizde bilimi anlatan kuruluşların çoğalması ve tabii ki gelişen internetle birlikte yeni kuşağın araştırıp sorgulaması sonucunda neyin daha mantıklı olup olmadığını ayırt edebilmesi. Kur'an'da "Kuşları havada Allah tutar." Yazar ama bilim bunu Aerodinamik ile açıklar.
HAHAHAHAHAH hiç güleceğim yoktu

Yeni kuşar neyin mantıklı olup olmadığını seçiyormuş yok ayırt ediyormuş. puhahahahha

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Çünkü müslümanlar dinden soğutuyor, çoğunun mantıklı açıklamaları yok kendi fikirlerine karşı çıkınca sanırsın seni öldürmek istiyorlar ateist oldum diyorsun hemen sana ahmak lafını yapıştırıyor veya küfür ediyor ateist insan daha çok saygılı. Son olarak gelişmişlik seviyesine de bağlı gelişmiş müslüman çoğunlukta ülke 1-2 tane var ama inancı az olan ülkelerin çoğu gelişmiş.

Aha buda örneği kendi fikrinden olmayana hemen ahmak gibi tabirler ulan 1 milyar insan zeki 6 milyar insan ahmak mı? Delirtmeyin adamı akşam akşam sinirlendim. Müslümanların kaçı araştırıyor? Yüzde 80'i araştırmıyordur geri kalanların da yüzde 10'u taraflı araştırıyordur. Araştıran en azından fikir sahibi sende fikir de yok asıl ahmak sensin.
müslümanların yüzde 80 i araştırmıyor derken hangi alanda yazılımdamı bilimdemi din konusundamı

bizide Allah yaşatır ama bilimde kalbimiz ve diğer organlarımız geçer biraz mantıksız senin bu dediğin kuşları Allah haşa eliyle tutmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,556
Üyeler
166,564
Son üye
Baran_000
Top Bottom