Muzik timelineini pej begenemedim, birde video senin oldugu belli olsun die o text cok rahatsiz edici.Ama gayet iyiHerkes VI hakkında bir şey yapmışken bende bir video yapayım dedim, (GTA San Andreas fanıyım) sizce nasıl olmuş?
2 video birleşiminin kalite farkı. Ortada "Aman ben yaptım belli olsun" gezinen yazı. 2. videoda ki sıralı editteki değişimin ritme uymaması, sıradan elinde akıllı telefon olan 8 yaşında ki bir çocuğun yapabileceği bir edit olması.Neden
Youtube shorts ve Tiktok’ta paylaş güzel olmuş.Herkes VI hakkında bir şey yapmışken bende bir video yapayım dedim, (GTA San Andreas fanıyım) sizce nasıl olmuş?
Haklısınız2 video birleşiminin kalite farkı. Ortada "Aman ben yaptım belli olsun" gezinen yazı. 2. videoda ki sıralı editteki değişimin ritme uymaması, sıradan elinde akıllı telefon olan 8 yaşında ki bir çocuğun yapabileceği bir edit olması.
Şimdi diyeceksin ki yeni başladım daha öğreniyorum.
O zaman neden öğrenme aşamasında ki videonu gösteriyorsun da gelişmiş ve öğrenmiş zamana gelince bizi etkileyeceğin bir edit paylaşmıyorsun?
Tiktokta 0 takipçi var tutmaz büyük ihtimalleYoutube shorts ve Tiktok’ta paylaş güzel olmuş.