Neler Yeni

Sizce yaptığım video nasıl?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Mert
Herkes VI hakkında bir şey yapmışken bende bir video yapayım dedim, (GTA San Andreas fanıyım) sizce nasıl olmuş?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Kötü.

tmww

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talha Nazli
Herkes VI hakkında bir şey yapmışken bende bir video yapayım dedim, (GTA San Andreas fanıyım) sizce nasıl olmuş?

Muzik timelineini pej begenemedim, birde video senin oldugu belli olsun die o text cok rahatsiz edici.Ama gayet iyi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
2 video birleşiminin kalite farkı. Ortada "Aman ben yaptım belli olsun" gezinen yazı. 2. videoda ki sıralı editteki değişimin ritme uymaması, sıradan elinde akıllı telefon olan 8 yaşında ki bir çocuğun yapabileceği bir edit olması.
Şimdi diyeceksin ki yeni başladım daha öğreniyorum.
O zaman neden öğrenme aşamasında ki videonu gösteriyorsun da gelişmiş ve öğrenmiş zamana gelince bizi etkileyeceğin bir edit paylaşmıyorsun?

Zepett8

80+ Bronze

Youtube shorts ve Tiktok’ta paylaş güzel olmuş.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 video birleşiminin kalite farkı. Ortada "Aman ben yaptım belli olsun" gezinen yazı. 2. videoda ki sıralı editteki değişimin ritme uymaması, sıradan elinde akıllı telefon olan 8 yaşında ki bir çocuğun yapabileceği bir edit olması.
Şimdi diyeceksin ki yeni başladım daha öğreniyorum.
O zaman neden öğrenme aşamasında ki videonu gösteriyorsun da gelişmiş ve öğrenmiş zamana gelince bizi etkileyeceğin bir edit paylaşmıyorsun?
Haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube shorts ve Tiktok’ta paylaş güzel olmuş.
Tiktokta 0 takipçi var tutmaz büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,943
Üyeler
162,748
Son üye
siirgibi42
Top Bottom