Neler Yeni

Sizce yeni battle pass alınır mı (Valorant)

Alınır mı?

• Evet

Oylar: 7 36.8%
  • Sana bağlı

Oylar: 9 47.4%
  • Hayır

Oylar: 3 15.8%

• Oy kullanan toplam üye
    19

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar daha önce valoranta hiç para yatırmadım yani dolayısıyla hiç skinim de yok bu battle pass i baya bir beğendim 3 skin setini de gözüm tuttu sizce alınır mı ve önerebileceğiniz ucuz vp adresi var mıdır?

ygtcntpl

80+ Bronze
Arkadaşlar daha önce valoranta hiç para yatırmadım yani dolayısıyla hiç skinim de yok bu battle pass i baya bir beğendim 3 skin setini de gözüm tuttu sizce alınır mı ve önerebileceğiniz ucuz vp adresi var mıdır?
Eğer ben olsaydım, gerçekten iyi bir oyuncu olduğuma tam olarak inanmadan veya ciddi ciddi ben bu oyunda iyi bir oyuncu olacağım demeden o oyuna para yatırmazdım. Eğer kendinde bunları görüyorsan alabilirsin.

Eğer zenginsen kötü olduğunu düşünüyorsan da al :D ama eğer başka şeylere de verebilecek paran varsa ve yukarıda yazdıklarım geçerli değilse tavsiye etmem çünkü sadece silah farklı şekilde gözükecek diye para vermiş oluyorsun.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ben olsaydım, gerçekten iyi bir oyuncu olduğuma tam olarak inanmadan veya ciddi ciddi ben bu oyunda iyi bir oyuncu olacağım demeden o oyuna para yatırmazdım. Eğer kendinde bunları görüyorsan alabilirsin.

Eğer zenginsen kötü olduğunu düşünüyorsan da al :D ama eğer başka şeylere de verebilecek paran varsa ve yukarıda yazdıklarım geçerli değilse tavsiye etmem çünkü sadece silah farklı şekilde gözükecek diye para vermiş oluyorsun.
hocam kesin arkadaşlarla oynuyoruz iyiyim de EZ yazıyorum genelde sonda baya aşık oldum skinlere de ama bilmiyorum ne yapacağım 60tl de boru değil yani birde acaba 600vp+300vp yapıp 100vp de riot dan mı istesem millet baya yapıyor onu ancak verirler mi bilmem

hocam kesin arkadaşlarla oynuyoruz iyiyim de EZ yazıyorum genelde sonda baya aşık oldum skinlere de ama bilmiyorum ne yapacağım 60tl de boru değil yani birde acaba 600vp+300vp yapıp 100vp de riot dan mı istesem millet baya yapıyor onu ancak verirler mi bilmem
100 vp için tamamlayıcı miktarın altında şeklinde geri dönüş alırsın 20vp veya 30rp altı veriyolar

ygtcntpl

80+ Bronze
Sana kalmış bir şey, verebilecek paran varsa verebilirsin sorun değil ama başka şeylerin parasından kısıp oyuna yatırmanı önermem.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış bir şey, verebilecek paran varsa verebilirsin sorun değil ama başka şeylerin parasından kısıp oyuna yatırmanı önermem.
hocam biriktirdiğim parayla alıcam veya skin satıp 500tlye yakın bir csgo envanterim var

Hermitus

80+ Bronze
bıçağı dışında silahlar olarak şuana kadar gelmiş en iyi bp bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biriktirdiğim parayla alıcam veya skin satıp 500tlye yakın bir csgo envanterim var
hi2gameste 52 tl 1250 vp

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

hi2gameste 52 TL 1250 vp
aynen hocam ilk defa alıcam bakalım

hi2gameste 52 TL 1250 vp
birde güvenilir mi ilk defa duyuyorum da

Hermitus

80+ Bronze
aynen hocam ilk defa alıcam bakalım

birde güvenilir mi ilk defa duyuyorum da
güvenilir. valorant fb grubundayım ordaki çoğu kişi burdan alıyor.

Top Bottom