1 tane güzel silah skini almak için ödeyeceğim fiyat 1775vp ki o da yaklaşık 100 lira civarına geliyor sadece 1 silah için 100 liraya yakın para vermek gelmiyor içimden dostumBattle pass'te genelde idarelik bir bıçak ve yanına 2 çok kullanılan silah için idarelik kostüm veriyor. Onların yerine gidip 1 tane silah için güzel kostüm alsan daha mantıklı değil mi?
bunu bilmiyordum dostum öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerBak sezon sonuna kadar bekle son 2 gün kala diğer battle pass zaten yayınlanıyor beğenmezsen bunu alırsın ama diğerinde hançer verme ihtimalli var o yüzden bekle.
tamamdır dostum teşekkürlerValorant'ın 1 senesine topluluğun tercihine göre battle pass yapılacak hediyeler olacak vs. Beklet paranı değmez şuan.
bunu aldım ben ama bence diğer gelecek battel pas mükemmel olacak bence gelecek olanı al bunu almaArkadaşlar sizce şu anki battle pass alınır mı yoksa bir sonraki battle pass'i mi beklemeliyim? Elinde çok para yok ve Şimdiki battle pass'teki bazı skinleri pek beğenmedim ama bir kaç kişi gelen en iyi pass'lerden birisi olduğunu söylüyor ondan pek emin olamadım sizce bir sonrakini beklemeli miyim?
Tam görüntüsü var mı ?
Malesef yok, sızıntı olduğu içinTam görüntüsü var mı ?