Neler Yeni

Sizce yeni darbe mi geliyor?

CupOk

80+ Bronze
Hükümetin 23 senenin sonucunda yaptıkları ortada. Çarşı, pazar ateş pahası. Kimsenin vatandaşı düşündüğü yok. Tüm siyasetçiler ceplerini doldurma peşinde. Halk olarak biz değişmeden hiçbir şey değişmeyecek bu ülkede.
Her yerde oldu mu bilmiyorum ama ben meydanda devletin ucuza patates soğan sattığnı görmüştüm 2019 da falan. Taa o zamandan beri ben daha ne ekonominin düzenlediğini ne de hayatın ucuzladığını görmedim

EsdeathSama

80+ Bronze
Eskişehirde müthiş bir kalabalık vardı hatta orada olmaktan gurur duydum. Ne olur bilmem ama heryerde süregelen bu baskının bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor artık, değiştirmek zorunda. Bir daha ne zaman bu kadar birlik ve beraberlik içinde olabiliriz bilemiyorum.

Zzabuza

80+ Bronze
Kimsenin gazladığı falan yok, bir şey olup olmayacağını da sen bilemezsin dostum.
Hiç bir şey olmayacak. Tekrarlı şekilde söyleyeyim, politik uzman değilim ama bu coğrafyada bazı şeyler gözle görülür halde. Yaşınız küçük kanınız deli akıyor ama heves etmeyin.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Furkan Demirtaş
Hiç bir şey olmayacak. Tekrarlı şekilde söyleyeyim, politik uzman değilim ama bu coğrafyada bazı şeyler gözle görülür halde. Yaşınız küçük kanınız deli akıyor ama heves etmeyin.
Bana niye söylüyorsun onu dostum sanki ben yapıyormuşum gibi :D Küçükten kastın nedir bilmiyorum ama 26 yaşındayım.

Zzabuza

80+ Bronze
Bana niye söylüyorsun onu dostum sanki ben yapıyormuşum gibi :D Küçükten kastın nedir bilmiyorum ama 26 yaşındayım.
Sana söylemiyorum, mesajlarını yazdıklarımın öncülü olarak kullanmak istedim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her yerde oldu mu bilmiyorum ama ben meydanda devletin ucuza patates soğan sattığnı görmüştüm 2019 da falan. Taa o zamandan beri ben daha ne ekonominin düzenlediğini ne de hayatın ucuzladığını görmedim
Ona fırsat kuyruğu dediler. Kendilerinden önceki iktidarlara saldırırken kullandıkları bildiğimiz kuyruktu halbuki. :)

AKP'nin en büyük şansı, eğitim düzeyi düşük ve gamsızların çoğunlukta olduğu bir ortam bulması.

Son düzenleme:
Top Bottom