Neler Yeni

Sizce yeni işim nasıl?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 tl alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 tl ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 TL alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 TL ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?
Aylık getirisi asgari ücret olmuyorsa çalışma

efay144

80+ Silver
Yok benzin parası falan firmamı karşılıyor yemek vs. ? Karşılasa bile çalışılmaz be ustam

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok düşük bir ücret.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

efay144

80+ Silver
Evet onlar şirkete ait
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef satışlar iyi gitmezse 2000 ama iyi giderse 2700 olur aylık
Ya bu şeyler kusura bakma da (zaten firma sahibi sen değilsin önemsemezsin) çoğu yan sanayi ve işe yaramayan şeyler oluyor benim kapıma da gelseniz kovar gibi değilde yok sağolun derdim ve insanlar artık hırsızlık vakalarından dolayı da sizi hırsız veya dolandırıcı zannediyor ondan dolayı tek çareniz ve şu anki iktidarında çaresi olan (gene siyasete girdik :D ) = 60 Yaş üstü yaşlılarrrr

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
fiyat cidden çok düşükmüş o kadar yola vb değermi bilemedim

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,576
İsim
Mert Metshi
Bence maaş çok düşük

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Goldstamp ajansının Altın Sağlık dergisini mi satıyorsun yoksa ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O Ücretle Elimi Bile Kıpırdatmam Çok Düşük Ve Aynı Zaman'da Çok Efor İstiyor Yol Felan Çekilmez.
Git Garsonluk Yap 3k Temiz Alırsın. + 3 Öyün Miss Gibi Yemek.
Lokanta'da Felan.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,671
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 TL alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 TL ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?
Ücreti gayet düşük geldi bana. Mecbursan devam et ama bir yandan da daha iyi fırsat arayışın da ol.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri