Neler Yeni

Sizce yeni işim nasıl?

ouzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 tl alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 tl ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?

Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 TL alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 TL ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?
Aylık getirisi asgari ücret olmuyorsa çalışma

Yok benzin parası falan firmamı karşılıyor yemek vs. ? Karşılasa bile çalışılmaz be ustam

Çok düşük bir ücret.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Evet onlar şirkete ait
Post automatically merged:

Maalesef satışlar iyi gitmezse 2000 ama iyi giderse 2700 olur aylık
Ya bu şeyler kusura bakma da (zaten firma sahibi sen değilsin önemsemezsin) çoğu yan sanayi ve işe yaramayan şeyler oluyor benim kapıma da gelseniz kovar gibi değilde yok sağolun derdim ve insanlar artık hırsızlık vakalarından dolayı da sizi hırsız veya dolandırıcı zannediyor ondan dolayı tek çareniz ve şu anki iktidarında çaresi olan (gene siyasete girdik :D ) = 60 Yaş üstü yaşlılarrrr

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
fiyat cidden çok düşükmüş o kadar yola vb değermi bilemedim

Goldstamp ajansının Altın Sağlık dergisini mi satıyorsun yoksa ?

O Ücretle Elimi Bile Kıpırdatmam Çok Düşük Ve Aynı Zaman'da Çok Efor İstiyor Yol Felan Çekilmez.
Git Garsonluk Yap 3k Temiz Alırsın. + 3 Öyün Miss Gibi Yemek.
Lokanta'da Felan.

Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün tanıtımı yapıp ürün satmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar çok anlayışlı oluyor öğrencisiniz size bi yardımım olsun diyor bazıları tersliyor kovuyor. Günde 6 saat çalışıp haftada 500 TL alıyoruz üzerine yaptığımız satış kadar prim alıyoruz örneğin haftalık 150 satış 300 TL ama yol da eklenince 9 saat oluyor. Sizce iyi mi bu işte çalışılır mı?
Ücreti gayet düşük geldi bana. Mecbursan devam et ama bir yandan da daha iyi fırsat arayışın da ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,619
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri