Neler Yeni

Sizce YT Music mi daha iyi yoksa Spotify mi?

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar premium almayı düşünüyorum ve size sormak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ve neden almalıyım?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Arkadaşlar premium almayı düşünüyorum ve size sormak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ve neden almalıyım?
Sapotifyda bazı dinlediğim şarkıları bulamıyorum o yüzden youtube music
ayrıca düz yotube premium alırsanız hem reklamsız youtube izlersiniz hemde müzik uygulamasını çözmüş olursunuz

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
yt alırsan youtubeda reklam izleme derdinden de kurtulursun ayrıca her şarkı spotifyda yok ama her şarkı youtubeda var bazen bi şarkıyı aratıyosun adam o şarkının adını çalma listesi yapıyo ama o şarkı olmuyo gibi durumlar var spotifyda yt music iyidir her türlü

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yt alırsan youtubeda reklam izleme derdinden de kurtulursun ayrıca her şarkı spotifyda yok ama her şarkı youtubeda var bazen bi şarkıyı aratıyosun adam o şarkının adını çalma listesi yapıyo ama o şarkı olmuyo gibi durumlar var spotifyda yt music iyidir her türlü
Hocam yt de reklam engelleyici ile zaten reklam izlemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz
hocam yt müzik daha iyi ama şarkı listenden değil herhangi bi şarkıyı açarsan ondan sonra çalan şarkı genelde çok alakasız oluyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler ben şimdi spotifyda okadar liste yaptım bunu kim uğraşacak Yt musicte bulup liste yapmaya bunu kısa bir yöntemi yokmudur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Youtube music neredeyse her açıdan daha iyi ama "modern algılar" vs.'den dolayı sadece Spotify varmış gibi davranılıyor.

Top Bottom