Neler Yeni

Sizde Hayal kırıklığı yaratan oyunlar?

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Açıklamasını yazarsanız sevinirim benim düşüncem
Mafia 3 Çünkü Mafia serisi açık dünyasıyla öne çıkan bir seri değil. Hikayesi ile önplana çıkmış bu oyun. açık dünyaya basmışsınız. görevler zaten başka bir alem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Can Bozkurt
Mafia 3 Çünkü Mafia serisi açık dünyasıyla öne çıkan bir seri değil. Hikayesi ile önplana çıkmış bu oyun. açık dünyaya basmışsınız. görevler zaten başka bir alem.
Mafia 2 tabii kide. Joe ve vitonun leo ile ayrıldığı sahne... Ahh içim parçalandı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Project Cars 2: Sanırdım araba fizikleri filan iyi hiç iyi değilmiş.

Hawkz

80+ Bronze
Half-Life Alyx. Aşığı olduğum serinin oyununu oynamam için minimum 6 7 bin liralık VR sete ihtiyacım var. Saçmalık. Oyunun videolarını bile izlemiyorum belki 10 sene sonra falan oynamak nasip olur sürprizi kaçmasın diye. Oyunun görsellerine ve videolarına 1 2 saniye goz gezdirdiğimde oyuna bir kez daha aşık oluyorum ama nalet olsun oynayamıyorum.

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
project cars 2 cidden fizikleri hayal kırıklığı yaşattı. Assetto Corsa dan sonra hele çöp. Grafikler, görevler, araç-pist çeşitliliği ayrıca gerçek zamanlı hava durumu güzel ama fizikler zayıf olunca bunlar pek bir işe yaramıyor...

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
mafia3. mafia 1 ve mafia 2 özellikle mafia2 dünyanın en iyi oyunuyken(bence) mafia3 olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Project Cars 2: Sanırdım araba fizikleri filan iyi hiç iyi değilmiş.
araba fiziği en iyi assetto corsa. forza falan assettonun yanındai yi değilbence.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
God Of War III...
Son sahne, Kratos'un Olimpos kılıcını kendine sapladığı sahne beni benden alıyor...

Top Bottom