Niye gülme emojisi attın ?1-Lost
2-Breaking bad
3-Game of thrones(son iki sezonu kötü olsa da)
4-The 100
5-Spartacus(İlk Sezon)
ÇuKuR nerde (!)1-kUrTlaR vAdİsİ
2- eZeL
(!)
oda üçüncü (!)ÇuKuR nerde (!)
Hannibal ile rome yı önerir misinSıra yapmayacağım çünkü karar veremiyorum :d
Hannibal, Rome, Spartacus, Game of Thrones (İlk 6 sezon), Friends.
Hannibal ve Rome dizilerinde çok fazla diyalog var. Çok kaliteli dizilerdir ama sıkılabilirsin.Hannibal ile rome yı önerir misin
Spartacusun yeri ben de yeri ayrıdır bana göre karakteri çok iyi yansıtan bir Andy Whitfield vardı
Sitcom dizileri nedense çok sevemiyorum
Himym 1 2 bölüm izleyeyim dedim de izleyememiştim
The protector hariç hepsini izledimsupernatural vikings(Ragnar abimiz için izlenir) teen wolf (liseye giderken izlemiştim :d) lucifer peaky blinders prison break la casa de papel sherlock holmes(efsane) the 100 breaking bad (öf) önce bunu the vampire diaries sonra bunu the originals bağlantılı diziler that 80s show komedi dizisi baya güzel the witcher bilmeyen yoktur dark son sezonunu izleyemedim kafamı çok karıştırdı the walking dead riverdale şu an izliyorum biraz sıkıcı ama idare eder merlin the protector (çağatay ulusoy oynuyor) Elite game of thrones başka aklıma gelmedi ilk bilmem kaçım bu hepsini zevk alarak izledim öneririm
en son 4 5 kişi finalde kameraya doğru yürüdükleri sezondan sonra geldi mi başka sezon muazzam tarif lkasmdaThe protector hariç hepsini izledim
Yakın zamanda teen wolfu bitirdim son 2 sezonu hariç eğlenceli diziydi burdan da alfa olup betasından dayak yiyen scotta selamlar
mRdşİm yüZyılIn eN iYi dİzİsİ pRisOn bReAkHannibal ve Rome dizilerinde çok fazla diyalog var. Çok kaliteli dizilerdir ama sıkılabilirsin.