Para zenginliktir ancak en büyük zenginlik sağlıktır. Sağlıklı olmadan istediğin kadar paran olsun boş.sizce insanın zenginliği kendi önem verdiği manevi değerimidir yoksa para zenginlikmidir nasıl bir bakış açınız var
Behzat Ç. İzlemiş olmasısizce insanın zenginliği kendi önem verdiği manevi değerimidir yoksa para zenginlikmidir nasıl bir bakış açınız var
Akıl ve sağlık.sizce insanın zenginliği kendi önem verdiği manevi değerimidir yoksa para zenginlikmidir nasıl bir bakış açınız var
Öylesine yazdım zatenizlememiş olmam türk dizilerini öyle kolay kolay izlemem en son kuzey yıldızı ilk aşk izlemiştim dahada dizi izlemedim
huzur, sağlık ve en önemlisi para.sizce insanın zenginliği kendi önem verdiği manevi değerimidir yoksa para zenginlikmidir nasıl bir bakış açınız var
Para kesinlikle gereklidir ama tek başına yeterli değildir. İç huzurun ve sağlığın olmadığı sürece, paranı mutluluğa aracılık edecek şekilde kullanamadığın sürece pek bir anlam ifade etmez. Bir de en büyük zenginliklerden biri hürriyettir. Dışarda Elon Musk'ınki kadar paran olsun, dört duvar içindeysen 1 günlük hürriyetin etmez.
Para zenginliktir ancak en büyük zenginlik sağlıktır. Sağlıklı olmadan istediğin kadar paran olsun boş.
Akıl ve sağlık.
sağlıklısınız huzurunuz yerinizde ama paradan önce gelen şeyleriniz varmıdır mesela benim kardeşim yerine koyduğum insan ...huzur, sağlık ve en önemlisi para.
Ailem.sağlıklısınız huzurunuz yerinizde ama paradan önce gelen şeyleriniz varmıdır mesela benim kardeşim yerine koyduğum insan ...