muhammetyildiz
80+
Dahası
Teknobiyotikten pc alırken 350W oldugu görmeden aldım şuan acayip pismanım acil 500W almam lazım.
Lg G4 2015 yılında amiral gemilerinden diye aldik kronik sorunlarıyla uğraşmaktan 4 yil sonunda kenerida tozlanmaya bıraktım Kronik problemleri olmasa harbi güzel telefonduDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
cs go oynuyorum kanka . berbat bir marka. kimseye tavsiye etmem gittim yüzüne attım adamın 2. ayda sol tık macro ya dönermi abi ? gaminng diyorlar bide gittim g300s aldım tık yok abi taş gibi ne deforme oldu nede başka bişeydostum bende de incanın 2o tllik mouse var 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok sen biraz sert davrandın galiba
Laptobu notebook soğutucusu ile kullanamayi denediniz mi? Belki işte yarayabilir.HP Laptop'um Sürekli Isınıp Kapanıyor