Egolu doktor ?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 561
Casper
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
dostum bende de incanın 2o tllik mouse var 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok sen biraz sert davrandın galibaTeknosadan inca diye bir mouse almıştım. 2. ayın sonunda sol tık macro gibi çalışmaya başladı. Allah belalarını versin. 60 tl vermiştim.
Türknet internet 2 hafta önce taşıma işlemlerini başlatmama rağmen hâlâ bağlamadılar şaka gibi bir durumDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.