Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Ürünlerden çok aldığımız yerin temsilcileri pişman ediyor incehesap SSD deişim için çok uğraştırmıştı
bnm ssd de sıkıntı lı heralde bnde deişcem ince hesaptan inş sıkıntı yapmazlart okadar :)

Ekler

• 1ntısı.webp
    1ntısı.webp
    37.6 KB · Hit: 74
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Toshiba P70-B-10Z model bilgisayar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgisayrıma zamanında 4.000Tl verip laptop almış olmam ve oyunları şu an zor oynatması :(

Frisby mouse. 6 ay bile dayanmamıştı. Samsung Full HD TV. Aldıktan 1 yıl sonra ekranda bulutlanma dedikleri lekeler oluştu. Garantiye yolladık, düzeltip gönderdiler. Bir süre sonra aynı sorun tekrar çıktı. Garanti de bitti. Öyle kullanıyoruz. Bir de QCY T2C bluetooth kulaklık. Sağ tekinde ses tamamen gitti. Garantiye yolladım. Düzeltip geri yolladılar. Ancak hem gidiş hem de geliş kargo parası bana patladı. Ürüne yaklaşık 35 TL daha bayılmış oldum. 1.5 ay da garantiden gelmesini bekledim.

Casper Nirvana C900 Laptop 2018 yazında 3800₺ verip aldım her ay başka bir sorunu çıkıyordu büyük hata aslında o zaman sistem toplasam çok daha iyi bir sistem toplardım.

hazır sistem içinde i5 9400f :D iyi fps veriyor fakat çok kullanımı var bazen takılma yapıyor bu yüzden vatanda değiştirme seçeneği olsa o zaman için ryzen 5 3600e değiştirirdim :p

Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Rampayeden bir tane kulaklık almıştım hem derisi aşındı döküldü hem de ses vermemeye başlamıştı

hazır sistem içinde i5 9400f :D iyi fps veriyor fakat çok kullanımı var bazen takılma yapıyor bu yüzden vatanda değiştirme seçeneği olsa o zaman için ryzen 5 3600e değiştirirdim :p
bir şey değişmez 3600'de HT olduğu için sadece oyun yükünde afterbruner 12C olarak görüyor yani arkapladna hiçbirşey açma yeter. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri