Hangi internet sağlayıcısı iyi kiTürkNet'in pişmanlık olduğu söyleniyor Abdullah abi Cs:Go da %16'lık bir kayba uğramıştı
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi internet sağlayıcısı iyi kiTürkNet'in pişmanlık olduğu söyleniyor Abdullah abi Cs:Go da %16'lık bir kayba uğramıştı
abi öyle diyon da ben bişey yapmadım beni banladılar sonra sen uyarı attın bu nasıl bi şey açıklarmısınDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
gm8go aldım bib pişmanım yotubeda 720 p 30 fps oynatıyor bide 800 t lverdim abiDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
ses sistemimi 150 tl ye satmakDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
Anladım Çok geçmiş olsun en yakın zamanda en iyiHocam şu son 2 senede çıkan oyunları açamıyor ve CS:GO'da 1920x1080'de en düşük ayarlarda 50 FPS civarı veriyor.
Yok ya bu biraz zaten dandik bir şeydiYeni kulaklık alınca ağrı yapar zaten Biraz kullanınca alışıyorsun.
Casper laptopumda pişman olmuştum birde piranha oyuncu kulaklığıDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
Şimdiye kadar 4 tane telefonum oldu şuan kullandığım redmi note 7 den çok memnunum ama daha önecki Samsung Galaxy core prime,Galaxy j7 core ve Alcatel shine liste beni yarı yolda bıraktı bu iki markanın hiçbir ürününü önermemDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.