3 yıl önce LG G6 almıştım, sürekli kronik sorunu vardı ve hâlâ var.Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Volkswagen Passat 1.4 TSI + DSG şanzımanDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
gt1030 zamanında çok ani aldım keşke araştırsaydım biraz dahaDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
Redmi note 8 kasması yazılımsal sorunları olsun beni çileden çıkartıyor.Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
Başkan 5 senedir kullanıyorum birtek orta tuşu bozuk omen hp 600e geçtim ama hala çalışıyor sgm.Everest SGM-X7 PRO Mouse kesinlikle. Başlarda iyiydi ama tekerleği 1 haftada bozuldu, sadece 2 kere hafif düştükten sonra içinde bi parça kırıldı. Çalışıyordu ama kırık parça içinde ses yapıyordu ve rahatsız ediyordu. RGB'si rengarenkti rengi değişiyordu 1 aya sadece kırmızı oldu ve parlaklığı azaldı.2 Ay sonra takılmalar başladı. Sonra Bloody A90 aldım zaten gayet memnunum ondan.
Hi Level flash bellekleri asla önermem 2 kez değiştirdik bozuk çıktı Hi Level asla önermem flash bellekleri bir kez taktınmı ikincisinde çalışmıyordu bu yüzden Hi Level çok şüpheli yaklaşıyorum ürünlerineDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
Neden memnun değilsiniz ve kaç model öğrenebilir miyim?Volkswagen Passat 1.4 TSI + DSG şanzıman