Neler Yeni

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
3 yıl önce LG G6 almıştım, sürekli kronik sorunu vardı ve hâlâ var.

Kendim Xiaomi Poco X3 aldım onu da anneme verdim.

LG G6 su geçirmiyor, kırılmıyor, alüminyum gövdeli güzel bir telefon ama aynı yıl çıkan telefonlar bugün PUBG' yi cayır cayır oynatıyorken o hiç bir oyunu oynatmıyordu neredeyse.
Ghost Screen,
Anakart arızası,
Şarj arızası,

Onun dışında bir de 2010 Model Hyundai İ20 1.2 LPG aracımdan memnun değildim.

Yakıtı az yakıyordu ama sürekli bir yeri arızalanıyordu, sattıktan 1 hafta sonra radyatörü delinmiş.

Bunlar dışında sanırım yok.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Volkswagen Passat 1.4 TSI + DSG şanzıman

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

gt1030 zamanında çok ani aldım keşke araştırsaydım biraz daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul

Redmi note 8 kasması yazılımsal sorunları olsun beni çileden çıkartıyor.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
şimdi aklıam geldi iphone 7 ben ya çok şansızdım ya o çok kötüydü orasını bilmiyorum full camı gidiyordu appleda yaptırmam rağmen onun dışında çok iyidi

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
Everest SGM-X7 PRO Mouse kesinlikle. Başlarda iyiydi ama tekerleği 1 haftada bozuldu, sadece 2 kere hafif düştükten sonra içinde bi parça kırıldı. Çalışıyordu ama kırık parça içinde ses yapıyordu ve rahatsız ediyordu. RGB'si rengarenkti rengi değişiyordu 1 aya sadece kırmızı oldu ve parlaklığı azaldı.2 Ay sonra takılmalar başladı. Sonra Bloody A90 aldım zaten gayet memnunum ondan.
Başkan 5 senedir kullanıyorum birtek orta tuşu bozuk omen hp 600e geçtim ama hala çalışıyor sgm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Şöyle bir baktım da aldığım bir tek telefonum Redmi Note 8 Pro var ondan da memnunum onun dışında bir şey almamışım.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yavuz
Toshiba laptop.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

Hi Level flash bellekleri asla önermem 2 kez değiştirdik bozuk çıktı Hi Level asla önermem flash bellekleri bir kez taktınmı ikincisinde çalışmıyordu bu yüzden Hi Level çok şüpheli yaklaşıyorum ürünlerine

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
rampage rmk 10 amazing kulaklık aldım ALLAH ta kahretsin böyle kulaklığı ses kartı bir yerden sonra gidiyor kablolar dışarı çıkıyor sesleri az vermeye başlıyor mic zaten sizlere ömür

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri