Sizin Düşünceniz Nedir Bu Konuda

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,564
Olayı ben yaşamadım 15 yaşında bir erkek kuzenim var o yaşadı olay şu , benim kuzenim dost bir arkadaşı tarafından artık kendisiyle dalga geçmeye başladığını ve ezdiğini düşünüyor aynısını o da arkadaşına yapıyor sonrasında bir daha konuşmaz oluyorlar ama aynı odada kalıyorlar çünkü değişmek için uygun oda yok (devlet pansiyonu yurt dediğim yer) , sonra bu durum 2 ay devam etti ve şöyle bir sorun var benim kuzen her gece çekiyor bağımlısı kısaca , benim kuzen bu 2 ay içerisinde kendisine kalleşlik yapan arkadaşının huyunun değiştiğini fark ediyor bu huylardan biri ise önceden telefonu yanından ayırmazken şimdi ise telefonu okulda bile bulundurmaması , aradan 2 hafta daha geçiyor benim kuzeni hocalar çağırıyor gece çekmekten disiplin verdiler çocuğa ama buradaki asıl sorun çocuğun çekerken videosu var birisi onu video'ya çekmiş , sonra benim kuzen yurt odasını altını üstüne getiriyor ve tartıştığı arkadaşının telefonunu video çekerken buluyor (telefon sabahtan akşama kadar kayıt yapıyormuş) şimdi bu çocuğun aklındaki düşünce bende bunu mu şikayet etsem , çünkü çocuğu kıyafet giyerken bile kayıt altına almış bildiğiniz sapık çıktı benim kuzenin arkadaşı , sizin yorumunuz nedir bu konuda

Şikayet et bir şey yapmaları lazım eğer yapmazlarsa bedelini ödetin

Çekiyordan kasıt uyuşturucu içiyor sandım alfjejs müdüre falan söylemeden telefonu alsın yerinden direkt karakola gitsin. Yurt müdürleri olayın üstünü kapatmaya çalışır her zaman. Neler neler dönüyor yurtlarda.

Şikayet et bir şey yapmaları lazım eğer yapmazlarsa bedelini ödetin
O yurtun müdürü ***** şikayet etsek anlamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekiyordan kasıt uyuşturucu içiyor sandım alfjejs müdüre falan söylemeden telefonu alsın yerinden direkt karakola gitsin. Yurt müdürleri olayın üstünü kapatmaya çalışır her zaman. Neler neler dönüyor yurtlarda.
Aynen öyle , geçen gün şikayeti verdik bizim kuzene de ders olmuş oldu her gördüğü insana farklı yaklaşır bundan sonra

Geri