Keşke makarna canavarını da ekleseydin, en çok oy alanın o olacağına eminimforumdaki üyelerin dini inançlarını merak ettim yorum yapmak zorunda değilsiniz ankete katkı sağlasanız bile yeter, mümkünse saygı çerçevesinden çıkmayalım. Eklemeyi unuttuğum bir inanç varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
Ateist bir din mi knkforumdaki üyelerin dini inançlarını merak ettim yorum yapmak zorunda değilsiniz ankete katkı sağlasanız bile yeter, mümkünse saygı çerçevesinden çıkmayalım. Eklemeyi unuttuğum bir inanç varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
Alevilik farklı bir din değildir.forumdaki üyelerin dini inançlarını merak ettim yorum yapmak zorunda değilsiniz ankete katkı sağlasanız bile yeter, mümkünse saygı çerçevesinden çıkmayalım. Eklemeyi unuttuğum bir inanç varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
Farklı bir mezhep zaten.dini inanç
agnostisizm benim de en aklıma yatan inanç ve kendimi agnostik diye tanımlarım lakin en akla yatkın diye genelleme yapmak yanlış olur herkes için kendi inancı en akla yatkın inançtır zatenAgnostik.
Bana kalacak olursa en akla yatkın inanç biçimi.
Kanka ateistlik zaten dinin olmadığını savunur.dini inanç
Zaten kimsenin inancına "saçma" diye bir ithamda bulunmadım. "Bana kalacak olursa" demiştim. Yani bana saçma gelen size veya bir başkasına mantıklı gelebilir, saygım sonsuz.agnostisizm benim de en aklıma yatan inanç ve kendimi agnostik diye tanımlarım lakin en akla yatkın diye genelleme yapmak yanlış olur herkes için kendi inancı en akla yatkın inançtır zaten