Neler Yeni

sizin inancınız nedir(anket şeklinde)

inancınız?

• Oy kullanan toplam üye
    128

Berke123

80+ Bronze
Yahudilik buradaki seçeneklerin birçoğundan daha fazla mensuba sahiptir, onu neden eklemedin?
haklısın unutmuşum ilk başta hepsini teizm adı altında birleştirecektim sonra eklemeyi unutmuşum

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
forumdaki üyelerin dini inançlarını merak ettim yorum yapmak zorunda değilsiniz ankete katkı sağlasanız bile yeter, mümkünse saygı çerçevesinden çıkmayalım. Eklemeyi unuttuğum bir inanç varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
Keşke makarna canavarını da ekleseydin, en çok oy alanın o olacağına eminim :ROFLMAO:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
forumdaki üyelerin dini inançlarını merak ettim yorum yapmak zorunda değilsiniz ankete katkı sağlasanız bile yeter, mümkünse saygı çerçevesinden çıkmayalım. Eklemeyi unuttuğum bir inanç varsa söyleyebilirseniz sevinirim.
Alevilik farklı bir din değildir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,253
İsim
Mert Can Ergün
Alevi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alevi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Tekel 2000 kırmızı uzuna tapıyorum.

Berke123

80+ Bronze
Agnostik.
Bana kalacak olursa en akla yatkın inanç biçimi.
agnostisizm benim de en aklıma yatan inanç ve kendimi agnostik diye tanımlarım lakin en akla yatkın diye genelleme yapmak yanlış olur herkes için kendi inancı en akla yatkın inançtır zaten

Bura.K

80+ Silver
agnostisizm benim de en aklıma yatan inanç ve kendimi agnostik diye tanımlarım lakin en akla yatkın diye genelleme yapmak yanlış olur herkes için kendi inancı en akla yatkın inançtır zaten
Zaten kimsenin inancına "saçma" diye bir ithamda bulunmadım. "Bana kalacak olursa" demiştim. Yani bana saçma gelen size veya bir başkasına mantıklı gelebilir, saygım sonsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,277
Üyeler
166,507
Son üye
Muhammedcngz
Top Bottom