Neler Yeni

Sizin tercihiniz hangi kulaklık olurdu

Tercihiniz hangisi olurdu

• SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition)

Oylar: 5 21.7%
  • Corsair Void Elite Stereo Carbon Siyah

Oylar: 6 26.1%
  • Razer Kraken Tournament Edition THX Spatial Audio Oyuncu Kulaklık

Oylar: 12 52.2%

• Oy kullanan toplam üye
    23

Spermman

80+ Bronze

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
670 e var. Peki ne varkı var arctis 3 ile
Arctis 3 ile arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı vardır. Rakibi arctis 5 ve ondan da iyi olduğunu düşünüyorum. 3 herkese hoş geliyor evet bende gördüğümde çok hoşuma gidiyor lakin sonuçta gözümün arkasında takılı duracak ses kalitesi daha önemli.

Spermman

80+ Bronze
Arctis 3 ile arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı vardır. Rakibi arctis 5 ve ondan da iyi olduğunu düşünüyorum. 3 herkese hoş geliyor evet bende gördüğümde çok hoşuma gidiyor lakin sonuçta gözümün arkasında takılı duracak ses kalitesi daha önemli.
ama 800 tl yani oralara çıkarım ama okadar zorlamak istemiyorum bütçeyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
arctis serisinden hiç bir kulaklık alınmamalımı. Neden
Arctis 5 falan kullandım. Bu kadar berbat bir kulaklık görmedim. Öneren ismine göre öneriyor sanırım.
Ses kartı kötüyse kulaklıkta kötü olacaktır. Bu bütçede de ses kartı olmayan kulaklık önerilmemeli bence.

Fury X kablolu gelecek onu bekleyin veya direkt Air PRO SE veya R81 Champion Bej falan alabilirsiniz. Veya bütçenizi arttırıp Void Elite surround bakın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Arctis 5 falan kullandım. Bu kadar berbat bir kulaklık görmedim. Öneren ismine göre öneriyor sanırım.

Ses kartı kötüyse kulaklıkta kötü olacaktır. Bu bütçede de ses kartı olmayan kulaklık önerilmemeli bence.

Fury X kablolu gelecek onu bekleyin veya direkt Air PRO SE veya R81 Champion Bej falan alabilirsiniz. Veya bütçenizi arttırıp Void Elite surround bakın.
Mpow air se değilde bh415 alınabilir

Spermman

80+ Bronze

Yani kablosu değiştirilebilir olsa güzel olurdu ama bunuda araştıracağım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23

arctis 5 i neden bu kadar gömdünüz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rampage Comfort kullanıyodum pek memnun değildim. 1-2 saat arctis 5 deneme şansım oldu comforta şükrettim. O derece. Ayarlarını falan da kurcalamayı denedim hep. Oyunda da kötüydü müzikte ise felaket kötüydü.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Gelmesi güzel olmuş 300tl den biraz daha ucuz olmalıydı diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verilen parayı karşılamıyor en basit örneği bu. 7 veya 9 alınsa neysede daha altının sürücüleri çok zayıf.

Top Bottom