Neler Yeni

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zamzom

80+
sonuç ne oldu. problem çözüldü mü
ilaçlar sayesinde çözüldü o zamanlar kalbim yerinden fırlıcakmış gibiydi iş yerinde arka taraflarda duruyordum her geçen motoru tehdit algılıyordum sanki beni öldürmeye çalısıyorlar gibi şu an iyiyim ama dışardayken hala sanki yaşadıklarım ya gerçektiyse şüphesi var ve bu da seni ister istemez modunu düşürüp depresif yapıyor özgüvenini düşürüyor bunun için ne yapacam bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevreni değiştir daha iyi ben öyle yapmıştım . Şuanki çevreni gördükçe aklına o olay geliyordur.

Discord istek atsana bana dc : deltapfc
çok teşekkürler akşam eve gidince ekleyeceğim şu an işteyim diye yazdım inanır mısın gerçekten öyle 1 aylık askere gittim bedelli eylül ayında bu olay temmuzda yaşandı orda hiç bir şüphe kalmamıştı içimde ama ne zaman eve döndüm acabalar gene biraz biraz başladı eskisi kadar olmasa da.

Aykut D.

80+ Gold
ilaçlar sayesinde çözüldü o zamanlar kalbim yerinden fırlıcakmış gibiydi iş yerinde arka taraflarda duruyordum her geçen motoru tehdit algılıyordum sanki beni öldürmeye çalısıyorlar gibi şu an iyiyim ama dışardayken hala sanki yaşadıklarım ya gerçektiyse şüphesi var ve bu da seni ister istemez modunu düşürüp depresif yapıyor özgüvenini düşürüyor bunun için ne yapacam bilmiyorum.

çok teşekkürler akşam eve gidince ekleyeceğim şu an işteyim diye yazdım inanır mısın gerçekten öyle 1 aylık askere gittim bedelli eylül ayında bu olay temmuzda yaşandı orda hiç bir şüphe kalmamıştı içimde ama ne zaman eve döndüm acabalar gene biraz biraz başladı eskisi kadar olmasa da.
İnsan konuştukça rahatlar konuşmadıkça sana kambur olur yada gözünde büyür dağ olur. Seninle akşam konuşalım . İstek atmayı unutma.

zamzom

80+
dc den ve özelden mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim desteğiniz beni çok mutlu etti sağolun varolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ertuğrul Kesgin
dc den ve özelden mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim desteğiniz beni çok mutlu etti sağolun varolun
Hocam hepsi geçti mi? Biriyle bakıştığımda yine oluyor yazmıştın.

zamzom

80+
Hocam hepsi geçti mi? Biriyle bakıştığımda yine oluyor yazmıştın.
Açıkcası bir iki tane gülen biri var iş vaktinde geçiyor arada sırıtıp geçiyor ama halisülasyon falan sanıcaksınız değil nedenini bilmiyorum ama öyle yapınca sinir oluyorum ama sanrı derecesinde değil ben de dik dik bakıyorum pek bir şey değişmiyor

Ha sadece bir kücük sırıtma ve geçişten dolayı da bu anlamı yüklemem belki hastalığın ufak da olsa nüksetttiği anlamına gelebilir.
ama bunu da aşıcam inşallah.

Son düzenleme:

zamzom

80+
edit ilacı bırakmama son 1 ay dan az kaldı ocak 15 inde ilaç bırakılıyor hayırlısı ile bıraktıktan sonraki deneyimlerimi de yazacağım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,093
Üyeler
163,260
Son üye
mehmetzqx
Top Bottom