Neler Yeni

Öneri Skecher ayakkabı önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu iki ayakkabı arasında kaldım. Sizce hangi alınmalı? Ben air lı olana daha yakınım ama bilemedim.
Önereceğiniz ayakkabı varsa ayağım columbia ve skecher için 45 numara.
bütçe: üç aşşağı beş yukarı bu ayakkabılarınki gibi olsa iyi olur.

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asics ayakkabılar da aşırı rahat numaralar belki olur hocam asics ayakkabı modellerine de bakabilirsiniz

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asics ayakkabılar da aşırı rahat numaralar belki olur hocam asics ayakkabı modellerine de bakabilirsiniz
Daha önce hiç duymamıştım adını. Reebok a benziyor güzel gibi duruyor. Teşekkürler.

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Daha önce hiç duymamıştım adını. Reebok a benziyor güzel gibi duruyor. Teşekkürler.
Profesyonel olarak masa tenisi sporcusuydum tenisçiler ve masa tenisçileri bilir kalitesi skechers ve rebookdan daha iyidir

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel olarak masa tenisi sporcusuydum tenisçiler ve masa tenisçileri bilir kalitesi skechers ve rebookdan daha iyidir
masa tenisçiler kaymaz taban tercih ediyorlar diye biliyorum. ama ben daha çok yürüyüş için istiyorum. rahatlık benim için daha önemli.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Bu iki ayakkabı arasında kaldım. Sizce hangi alınmalı? Ben air lı olana daha yakınım ama bilemedim.
Önereceğiniz ayakkabı varsa ayağım columbia ve skecher için 45 numara.
bütçe: üç aşşağı beş yukarı bu ayakkabılarınki gibi olsa iyi olur.
ripkent güzel duruyor , skechers kaliteli gerçekten , bende de ayakkabısı var 1.senesine girdi ve sağlam hala

Top Bottom