Ne alaka ? Röntgeni keyfi çektirmedigine göre skolyoz tespiti için doktor röntgene göndermiştir onu da geri doktora vermesi gerekiyor daha sonra skolyoz oranını ve ameliyatlık bir durum varmı yok mu ona göre değerlendirme yapılıp gerekli tedavileri uygulayacaklar yani röntgeni çekip daha sonra başka bir hastaneye bunun ölçüsü kaçtır denmiyor muhtelemen konu sahibi sonuçları beklemeden buraya atmışÜniversite hastanelerinde profesörden randevu alıp ölçtürebilirsin onlar ölçüyor. Muhtemelen 20li civarlardadır hocam yaş kaç?
Ayrıca sende ki skolyoz oranı çok düşük buna tam skolyoz denmesi için 10 derece filan olması lazım orta kısım 5 derece en üst 1 2 derece en alt ortalama 3 derece gibi duruyor bu durumda tedavi yöntemi cerrahi değilde fizik terapi benzeri uygulamalar ile düzelecektir geçmiş olsunbeyler skolyoz derecesinden anlayana var mı aranızda? röntgen fotosunu ekliyorum anlayan varsa ortalama derecesini söyleyebilir mi
Ayrıca sende ki skolyoz oranı çok düşük buna tam skolyoz denmesi için 10 derece filan olması lazım orta kısım 5 derece en üst 1 2 derece en alt ortalama 3 derece gibi duruyor bu durumda tedavi yöntemi cerrahi değilde fizik terapi benzeri uygulamalar ile düzelecektir geçmiş olsunbeyler skolyoz derecesinden anlayana var mı aranızda? röntgen fotosunu ekliyorum anlayan varsa ortalama derecesini söyleyebilir mi
hocam egzersiz kağıdının fotoğrafını atabilir misinizbeyler skolyoz derecesinden anlayana var mı aranızda? röntgen fotosunu ekliyorum anlayan varsa ortalama derecesini söyleyebilir mi
18 hocam bunu şehir hastenesinde ölçtürdum doktora sonucu gösterdiğimde işe skolyozum var dedi sadece derece sorduğumda biz ölcemiyoruz dedilerÜniversite hastanelerinde profesörden randevu alıp ölçtürebilirsin onlar ölçüyor. Muhtemelen 20li civarlardadır hocam yaş kaç?
egzersiz falan vermediler iki farklı doktora gittim skolyozun var diyip postaladılar benihocam egzersiz kağıdının fotoğrafını atabilir misiniz
inşallah hocam ya askerlik veya polislik düşünüyorum fakat 10 derece üstü olmaması gerekiyor.Ne alaka ? Röntgeni keyfi çektirmedigine göre skolyoz tespiti için doktor röntgene göndermiştir onu da geri doktora vermesi gerekiyor daha sonra skolyoz oranını ve ameliyatlık bir durum varmı yok mu ona göre değerlendirme yapılıp gerekli tedavileri uygulayacaklar yani röntgeni çekip daha sonra başka bir hastaneye bunun ölçüsü kaçtır denmiyor muhtelemen konu sahibi sonuçları beklemeden buraya atmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca sende ki skolyoz oranı çok düşük buna tam skolyoz denmesi için 10 derece filan olması lazım orta kısım 5 derece en üst 1 2 derece en alt ortalama 3 derece gibi duruyor bu durumda tedavi yöntemi cerrahi değilde fizik terapi benzeri uygulamalar ile düzelecektir geçmiş olsun
Ayrıca sende ki skolyoz oranı çok düşük buna tam skolyoz denmesi için 10 derece filan olması lazım orta kısım 5 derece en üst 1 2 derece en alt ortalama 3 derece gibi duruyor bu durumda tedavi yöntemi cerrahi değilde fizik terapi benzeri uygulamalar ile düzelecektir geçmiş olsun
Basit bir tedavi ile düzelir çünkü derecelerin çok düşük ayrıca bu tedaviye erken başlaman gerekli18 hocam bunu şehir hastenesinde ölçtürdum doktora sonucu gösterdiğimde işe skolyozum var dedi sadece derece sorduğumda biz ölcemiyoruz dediler
egzersiz falan vermediler iki farklı doktora gittim skolyozun var diyip postaladılar beni
inşallah hocam ya askerlik veya polislik düşünüyorum fakat 10 derece üstü olmaması gerekiyor.
bir hafta sonra üniversite araştırma hastanesinde randevum var onlar ne diyecekler merak ediyorum tedavi falan ne olur bilmiyorumBasit bir tedavi ile düzelir çünkü derecelerin çok düşük ayrıca bu tedaviye erken başlaman gerekli
dostum derecen düşük bu fizyoterapiste git devlet özel farketmez derece de ölçerler egzersiz kağıdı da verirler tam illet ama skolyoz zor geçiyor aylar18 hocam bunu şehir hastenesinde ölçtürdum doktora sonucu gösterdiğimde işe skolyozum var dedi sadece derece sorduğumda biz ölcemiyoruz dediler
egzersiz falan vermediler iki farklı doktora gittim skolyozun var diyip postaladılar beni
inşallah hocam ya askerlik veya polislik düşünüyorum fakat 10 derece üstü olmaması gerekiyor.
tedavi dediğiniz fizik tedavi mibir hafta sonra üniversite araştırma hastanesinde randevum var onlar ne diyecekler merak ediyorum tedavi falan ne olur bilmiyorum
evettedavi dediğiniz fizik tedavi mi
devlette oluyor mudostum derecen düşük bu fizyoterapiste git devlet özel farketmez derece de ölçerler egzersiz kağıdı da verirler tam illet ama skolyoz zor geçiyor yıllar alabiliyor
Normalde röntgen sonrası dereceyi hemen ölçerler sizin gittiğiniz hastane de cihaz yoktur muhtelemen ya da o doktor çürüktür en iyisi üniversiteye gidip tam kontrol sağlayın ama korkmayin bu skolyaza ameliyat denme ihtimali düşük ama oldu da derse başka hastaneye gidin tek bir doktorun lafıyla ameliyat olmayınbir hafta sonra üniversite araştırma hastanesinde randevum var onlar ne diyecekler merak ediyorum tedavi falan ne olur bilmiyorum
elinize bir tane egzersiz kağıti tutusturup postaliyorlar hocam YouTube veya internettede bulabilirsinizdevlette oluyor mu
yuksek derecelerde öneriyorlar ameliyatı 30-60devlette oluyor mu
cihazla ölçülmüyor derece doktor bu uygulama aracılığıyla röntgen üzerinden ölçmesi lazımdıNormalde röntgen sonrası dereceyi hemen ölçerler sizin gittiğiniz hastane de cihaz yoktur muhtelemen ya da o doktor çürüktür en iyisi üniversiteye gidip tam kontrol sağlayın ama korkmayin bu skolyaza ameliyat denme ihtimali düşük ama oldu da derse başka hastaneye gidin tek bir doktorun lafıyla ameliyat olmayın