Neler Yeni

Skrill Hakkında Sorularım

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Merhablar yabancı bir internet sitesine FIFA coin satmak istiyorum. Onlar 2 tane ödeme yöntemi belirlemişler PayPal ve skrill skrile girdim baktım desteklemedigimiz ülkeler diye bir yazı var. İçinde Türkiye yok ama kaydola basınca Türk lirası para biriminde var. Ülkelerde Türkiye yok Azerbaycan yapsam sıkıntı olur mu? Ülkeye göremi banka seçiyorum yani paramı alabilir miyim? Azerbaycan yapsam bir de dolar olarak gönderecekler otomatik olarak çevriliyor degilmi yani alabiliyorum?

sarpcore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cemil
Geçen yıl ç ok fazlaca coin satışı yaptım iyide para kazandım.yurtdışında satış yaptım.paypal kapalı olduğundan mecbur bu skrill denen illete bulaştım.Türkiye destekliyordu geçen sene bu sene hiç denemedim.
bir çok kez de paramı aldım.bazen 1 hafta bazen 3 gün bazende gün içersinde aldım.en düşük ödeme aldığım para 1000 tl civarındaydı.
en büyük sıkıntısı inanılmaz komisyon kesiyor.resmen paranın ortağıyım diyor.
mecbur kaldık yaptık sonra ea yakalandım.bütün hesaplarım banladındı.bende daha da bulaşmadım.bu sene oyunu bile almadım.
skrill ile ödeme alırsın ama bazen paran gideer ne oldu kimse bilmez bir şeyde elinden gelmez.diğeride yukarıda dediğim gibi yüksek oranda komisyon kesiyorlar.onun dışında aksasa da bir şekilde çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam lafın üstüne geldi.mailime bakayım dedim bir baktım skrillden mail gelmiş.
maili aynen kopyalıyorum.

Yakın bir zamanda Skrill’in ülkenizde kayıtlı müşterilere hizmet vermeyi sonlandıracağını size bildirmekten üzüntü duyuyoruz.

Hesabınız 11 Ocak 2021 tarihine kadar aktif kalacaktır. Bu tarihte Skrill hesabınız otomatik olarak kapanacaktır. 11 Ocak 2021 tarihine kadar, hesabınızdan her zamanki gibi para işlemleri yapabilecek ve para çekebileceksiniz ancak hesabınıza daha fazla para yatıramayacaksınız.

Bu vesileyle, Skrill’i kullandığınız için size teşekkür etmek isteriz. Sorularınız varsa, müşteri destek ekibimizle temasa geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Skrill Ekibi​

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,348
Üyeler
165,800
Son üye
Tİtan Warrior