Skullcandy PLYR Bluetooth Wireless Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık alınır mı?

emrekalnc

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Skullcandy daha duymadığım bir marka. kablosuz 50mm sürücülü kulaklık araştırırken bu kulaklığa denk geldim. Youtube da Türkçe incelmesini bulamadım. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Sizce alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Youtube da ilk Türkçe incelemesini yapsan harika olur bence. herkes için bir fikir olur en azından.

Aynı markanın Crusher Wireless modelini kullanıyorum. Ses ve kulaklık kalitesi konusunda şüphen olmasın. Bu modeli hakkında pek bir şey diyemem ama pişman olacağını sanmıyorum.

Skullcandy daha duymadığım bir marka. kablosuz 50mm sürücülü kulaklık araştırırken bu kulaklığa denk geldim. Youtube da Türkçe incelmesini bulamadım. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Sizce alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Youtube da ilk Türkçe incelemesini yapsan harika olur bence. herkes için bir fikir olur en azından.
2.4ghz bağlantı yok sanırsam oyunlar için alınmaz gibi illa geçikme olucak çünkü

o fiyattaki kulaklığa da koyarsın yani aparatı ama güzel markadır pişman etmez bence

Bluetooth ile işi zor. 2.4 GHz dongleı ayrı satmak da büyük saçmalık.

Bu adamlar üzecek kulaklık yapmıyor. Emin ol müzik zevkinin haddi sesabı olmaz, özellikle bass konusunda. Oyun konusunda da uzecegini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri