kasperksy usb tool 'u usb'ye kur windows açılışında boot et tarat.Merhaba arkadaşlar,
Sadece virüs taraması yapmak için program arıyorum. Ücretsiz olursa iyi olur.
full olarak kasperskyÜşeniyorum ben program olarak masaüstüne kuracağım masaüstünden çalıştıracağım.
Hocam ben virüs bulaştırmam sisteme bilmediğim şeyleri indirmem. Ama skyrim de helgenden kaçarken imperiallarla savaşırken aşırı kastı. Modlardan olabilir mi? Kaldırmıştım modları bir tek bug fix duruyor.kasperksy usb tool 'u usb'ye kur windows açılışında boot et tarat.
Hitman kötü.full olarak kaspersky
malware için hitmanpro ve malwarebytes işe yarayabilir
Sistemim kötü kaspersky kaldırmaz.full olarak kaspersky
malware için hitmanpro ve malwarebytes işe yarayabilir
sfc komutları ile sistem dosyalarını onarHocam ben virüs bulaştırmam sisteme bilmediğim şeyleri indirmem. Ama skyrim de helgenden kaçarken imperiallarla savaşırken aşırı kastı. Modlardan olabilir mi? Kaldırmıştım modları bir tek bug fix duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hitman kötü.
ayrıca hitman en iyi malware kaldırma araçlarından biridir kötü değil. geçmişin combofix'i gibi etkilidir.Hocam ben virüs bulaştırmam sisteme bilmediğim şeyleri indirmem. Ama skyrim de helgenden kaçarken imperiallarla savaşırken aşırı kastı. Modlardan olabilir mi? Kaldırmıştım modları bir tek bug fix duruyor.
Hitman kötü.
Sistemim kötü kaspersky kaldırmaz.
Nasıl yapacağım?sfc komutları ile sistem dosyalarını onar
çalıştır %temp% ile klasördekileri sil
chkdsk komutu ile ssd/hdd ne varsa denetle
windows disk temizleme ile gereksizleri sil
Ben bilmiyorum sen komutları atar mısın?tek tek google'a yazarak komutlara ulaşabilirsin.
Hocam maus işaretim daire olup gidiyor.tek tek google'a yazarak komutlara ulaşabilirsin.
bi tanesini ben yazayım
chkdsk C: /f /r /x
cmd yönetici olarak çalıştır.Ben bilmiyorum sen komutları atar mısın?
Hocam mouse işaretim daire olup gidiyor.
sfc /scannow
tek tek google'a yazarak komutlara ulaşabilirsin.
bi tanesini ben yazayım