Rova
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 70
- İsim
- Anex
Selamlar.
2012'den beri yüzlerce saat oynadığım Skyrim'i çok fazla modlamadan olayına girmeden oynadım. Skyrim SE çıktıktan sonra Steam üzerinden satın alıp senelerdir oynamayı erteliyorum. Artık vakti geldi diyorum. Skyrim i modlar ile oynamak istiyorum.
Oyunu çoğu zaman Khajit karakteri ile suikastçi, hırsız, gölgelerde gezen bir karakter olarak oynadım. Rol yapma ögeleri ve gerçekçilik oyundaki en çok hoşuma giden şeyler. Bu tarz şeyleri geliştiren modlar var mı?
Simya, tılsımcılık gibi sistemler ile ilgili modlar olabilir.
Eskiden oynadığım Skyrim'in grafikleri çok iyi değildi grafik yamaları ve ENB de önerirsiniz sevinirim.
Ok, hançer, tek elli silahlar ve hafif zırhlar için modlar vs olabilir.
İklim hava koşulları, Skyrim'in doğasını değiştiren modlar olabilir.
Sevdiğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz oyun modları varsa paylaşmanızı bekliyorum.
Enb ler için sistemim yeter diye düşünüyorum :
AMD Ryzen 5 5600
Sapphire Radeon RX 6800
64 GB Viper Steel RAM
2012'den beri yüzlerce saat oynadığım Skyrim'i çok fazla modlamadan olayına girmeden oynadım. Skyrim SE çıktıktan sonra Steam üzerinden satın alıp senelerdir oynamayı erteliyorum. Artık vakti geldi diyorum. Skyrim i modlar ile oynamak istiyorum.
Oyunu çoğu zaman Khajit karakteri ile suikastçi, hırsız, gölgelerde gezen bir karakter olarak oynadım. Rol yapma ögeleri ve gerçekçilik oyundaki en çok hoşuma giden şeyler. Bu tarz şeyleri geliştiren modlar var mı?
Simya, tılsımcılık gibi sistemler ile ilgili modlar olabilir.
Eskiden oynadığım Skyrim'in grafikleri çok iyi değildi grafik yamaları ve ENB de önerirsiniz sevinirim.
Ok, hançer, tek elli silahlar ve hafif zırhlar için modlar vs olabilir.
İklim hava koşulları, Skyrim'in doğasını değiştiren modlar olabilir.
Sevdiğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz oyun modları varsa paylaşmanızı bekliyorum.
Enb ler için sistemim yeter diye düşünüyorum :
AMD Ryzen 5 5600
Sapphire Radeon RX 6800
64 GB Viper Steel RAM