Neler Yeni

Skyrim: Special Edition Bethesda İntrosundan Sonra Oyun Kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Merhaba arkadaşlar,

Oyunu 2 gün önce Steam'den satın aldım. Oyunu yükledim ve Play tuşuna bastıktan sonra oyunun açılmadığını gördüm. İntrodan sonra hiçbir hata mesajı vermeden oyun kapanıyor. Denediğim yöntemler:

• Oyuna dair ne kadar dosya varsa (AppData ve Belgeler'de bulunan dosyalar dahil) silip tekrar yüklemek,
  • Oyun dosyalarını doğrulamak,
  • Oyunun .exe dosyasını ve launcher.exe dosyasını farklı windows uyumluluk modlarında çalıştırmak, yönetici olarak çalıştırmak,
  • Firewall'da oyunun bağlantısını engellemek,
  • Firewall ve antivirüsü devre dışı bırakarak oyunu tekrar yüklemek ve çalıştırmak,
  • Oyuna antivirüste izin vererek çalıştırmak,
  • Ses ayarlarından ses kalitesini düşürmek/yükseltmek,
  • İnternet bağlantısını keserek oyuna girmek,
Bu yöntemlerin hiç biri çare olmadı. Sistemimin bu oyunu kaldırdığını biliyorum çünkü daha öncesinde korsan olarak oynuyordum. Orijinal olarak oynayamamak tuhaf geldi. Oyunda modların çakışması gibi bir durum söz konusu değil çünkü hiç mod yüklü değil sıfırdan kurulum yaptım. Bilgisayarımda DirectX, c++ visual, .NET Framework gibi programlar yüklü. Ekran kartı driverim güncel. Windows 10 işletim sistemim güncel. Lütfen çaresini bilen varsa yardımcı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan oyunu sileli çok oluyor hocam. Artık dosya kalmış mıdır bilmiyorum. Kalsa bile etkiler mi ki? Sonuçta bağımsız dizindeler.

Top Bottom