Neler Yeni

Skyrim'e başlamadan önce önerebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?

f12wsx

80+
Katılım
23 Nisan 2022
Mesajlar
70
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Deniz
Bütçe
5
Herkese selam ben Xbox konsolu üzerinden Skyrim'e başlamak istiyorum. Öncelikle önerebileceğiniz modlar ve ayarlar nelerdir? Grafik modu hangisini önerirsiniz veya grafik modu ile oynanır mı? Oyunu iyileştirmek için modlar var mıdır? Bir de ben Türkçe yama indirdim bazı harflerde sıkıntı çıkmış fontdan dolayı mı bilmiyorum o konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada spoiler vermeyin.(Bu arada bütçe belirtmemi istiyor konuyla alakası yok neden istiyor anlamadım)
 

Marianoly

80+ Gold
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
8,890
En İyi Cevap
1
Katılım
29 Ağustos 2023
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Atabey
Yakın dövüş karakteri yapma. Yakın dövüşler gerçekten çok zevksiz sanki hava kesiyormuşsunuz gibi oluyor. Büyücü veya okçu build tavsiyemdir
 

Kenaster

80+
Katılım
23 Ağustos 2022
Mesajlar
87
Sana sadece şunu söyleyeyim, Skyrim seni son derece özgür bırakan bir oyun, istersen oyuna girer girmez görev yerine karakterini fulleyebilirsin, ben öyle yaptım full deadra zırh çektim seviye skill fulledim, en sonunda sıkılıp çıktım. Oyunun tadını almaya bak, interneti boşver kendin keşfet. Mesela güzel kılıçların olduğu yerler var, bu tür yerleri internetten bulma kendin keşfet. Sakın eşyalarını başka evlere depolama, yolda bulduğun fıçılara sandıklara koyma, kayboluyorlar. Oynamaya devam et ileride evin olacak eşyalarını evine koyacan.
 

f12wsx

80+
Katılım
23 Nisan 2022
Mesajlar
70
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Peki önerebileceğiniz grafik modu felan yok mu bide yama hakkında bişey bilen yok mu bazı türkçe harfler kare şeklinde gözüküyor.
 
Top Bottom