Çözüldü✓ Slime rancher 2 oynarken ekran kartım 72 derece oluyor

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,451
Bütçe
10
her şey fullde 72 derece normalmi?
Ekran kartım zotac 3060 twin edge kaç dereceye kadar normal?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu kapatınca bir anda 55 deredeye düşüyor

Oyunu kapatınca bir anda 55 deredeye düşüyor
Çözdüm sorunu vsync açtıktan sonra düzeldi

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla kart kendini soğutmakta zorlanıyor oyun kapanınca bir anda 55e çakılıyorsa kartın soğutma sistemi ağlıyor kasa full mesh mi etrafı açık mı

Anladığım kadarıyla kart kendini soğutmakta zorlanıyor oyun kapanınca bir anda 55e çakılıyorsa kartın soğutma sistemi ağlıyor kasa full mesh mi etrafı açık mı
Evet mesh

Bu arada zotac ekran kartında daha hiç bir şekilde ısınma görmedim fanlar çalışmıyor bile

Evet mesh

Bu arada zotac ekran kartında daha hiç bir şekilde ısınma görmedim fanlar çalışmıyor bile
60 derece üzerine hiç çıkmıyor yani

Kasan mesh ve etrafı açık yani fanlar da sağlamsa kasan iyi hava alıyor imkanın varsa bi hava sıcaklığı ölçen termometre alıp kasanın içine koyman ve sistemini güvendiğin bi tamirciye göstermen

Kasan mesh ve etrafı açık yani fanlar da sağlamsa kasan iyi hava alıyor imkanın varsa bi hava sıcaklığı ölçen termometre alıp kasanın içine koyman ve sistemini güvendiğin bi tamirciye göstermen
Hocam düzelttim o problemi ama yinede o kadar da ısınmaması lazım şuan 55 derecede çalışıyor her şey full de

Hocam bu cihazlar zaten maks 90/100 derece olucak şekilde tasarlanan cihazlar olduğu için 72ye az diyebiliriz ortalamada 85i görmüyorsan pek de sorun yok

Geri