Neler Yeni

SLOW MOUSEPAD ÖNERİSİ

melihdpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melih
Merhabalar bir süredir şöyle bir sorun yaşıyorum genel olarak hep kullanılmış aşınmış mousepadlar kullandığım için muhtemelen elim yavaş kayan bir yüzeye alışık arkadaşlarımdan bulduğum istediğim olsun sağdan soldan denk gelen mousepad olsun en basitinden internet kafeye gittigim zamanlarda kullandığım mousepadlar falan evime sistem topladığımdan beri üc dort tane mousepad kullandım fakat hiçbirisine alışamıyorum çok hızlı geliyor kontrol edemiyorum hakim değilmişim gibi hissediyorum farklı geliyor kısacası internet kafede oynadıgım dönemde bile hakimiyetim çok daha iyiydi çok rahat hissediyordum yani şimdiyse ne alırsam aliyim mouseye bir türlü istediğim hakimiyeti sağlayamıyorum bu da oyunlarda performansımı kötü anlamda etkiliyor daha öncesinde de hiç özellikle slow mousepad diye gidip bir mousepad almadım kullanmadım bilmiyorum ama daha iyi geleceğini düşünüyorum sadece fikir yürütüyorum çok sıkıldım çünkü bu durumdan varsa güzel bildiginiz slow mousepad veya başka bir öneri yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden umarım açıklayıcı bir şekilde anlatabilmişimdir.

Top Bottom