SMK MAT VS PARLAK KASK

bana resmi sistesinden sertifikasyonu atar mıısn ? açıklamada olur. çünkü sitesinde yazmıyor.

Alıntıyı görüntüle

bu kaskın ece sertifikası yok. milletin yazdıklarına kanmayın. takarsın kafana yarılır en ufak kazada. aman ha.....
Bilader ece 22.06 yaziyorya , kendi attigin resimde şaka mi yapiyosun anlamadim :D
Sırf marka kötülemek için konuşmayın.
Bu marka Dünyaca biliniyor zaten youtubede milyonlarca videosu mevcut. Adamlarin hintli olmasi Çinli olmasindan daha iyidir bu arada.
Axxis ile ayni fiyati , Mt helmets Targo pro 900tl daha pahali sadece ayni fiyat skalasındaki ürünler.
AXOR APEX de Hindistan mali oda balyozla vuruluyor kırılmıyor.
gfd.jpg

Son düzenleme:
Bilader ece 22.06 yaziyorya , kendi attigin resimde şaka mi yapiyosun anlamadim :D
Bu marka Dünyaca biliniyor zaten youtubede milyonlarca videosu mevcut. Adamlarin hintli olmasi Çinli olmasindan daha iyidir bu arada.
Axxis ile ayni fiyati , Mt helmets Targo pro 900tl daha pahali sadece ayni fiyat skalasındaki ürünler.
Alıntıyı görüntüle
markayı kötülüyorum. ece sertifikasını o resme bende yazarım. 2018 yılında hintlilerin piyasaya çıkardığı 5 yıllık firma mı dünyaca ünlü ? PR için parayı basıp reklamını yaptırırlar sağa sola bundan kolay ne var. Fikrin yok fikir edinmek istiyorsun fikir veriliyor biraderli miraderli konuşup çok biliyormuş moduna giriyorsun.

tıkla bakalım resmi sitesinde ki sertifika detaylarına çıkıyor mu ?

al burda da farklı domainlerinden açıyor sayfayı ne yazıyor ? güvenli sertifika ahahah :D

1724674722419.png

Çok biliyorsunuz ya herşeyi.

al bu da amazon hindistanın sitesinden bir görsel

1724674576824.png

ne yazmışlar ürün adına ece 06 ? ece 06 vay be adamlar kendi içlerinde sertifika vermişler. :D

sizin gibi sazanlar da atlıyor işte. biz boşa konuşmayız.

ayrıca al sana smk kalitesi

@Gurkanpiro dostum bunun konularına beni etiketleme lütfen ne hali varsa görsün :D

Son düzenleme:
markayı kötülüyorum. ece sertifikasını o resme bende yazarım. 2018 yılında hintlilerin piyasaya çıkardığı 5 yıllık firma mı dünyaca ünlü ? PR için parayı basıp reklamını yaptırırlar sağa sola bundan kolay ne var. Fikrin yok fikir edinmek istiyorsun fikir veriliyor biraderli miraderli konuşup çok biliyormuş moduna giriyorsun.

tıkla bakalım resmi sitesinde ki sertifika detaylarına çıkıyor mu ?

al burda da farklı domainlerinden açıyor sayfayı ne yazıyor ? güvenli sertifika ahahah :D

Alıntıyı görüntüle

Çok biliyorsunuz ya herşeyi.

al bu da amazon hindistanın sitesinden bir görsel

Alıntıyı görüntüle

ne yazmışlar ürün adına ece 06 ? ece 06 vay be adamlar kendi içlerinde sertifika vermişler. :D

sizin gibi sazanlar da atlıyor işte. biz boşa konuşmayız
sanırım arkasında dot ece sertıfıkasının yazması zorunluydu goremedım ben

sanırım arkasında dot ece sertıfıkasının yazması zorunluydu goremedım ben
komple şaibeli bir marka işte. dediğin gibi etiket olma zorunluluğu var o da yok. bu markanın sertifikasyonu sıkıntılı bırak boşver ne almak istiyorsa onu alsın.

1724674969901.png

Alıntıyı görüntüle
attıgınız 3900 targo pro 3800 xd

Geri