Game Pass'e gelecek miydi oyun, öyleyse iade ettim ben.Oyunu çıktığı gün Game Pass'ten oynayabilirsiniz bilginiz olsun.
2022 çıkan büyük çaplı sayılabilecek bi oyun 80 lira77-TL bile bahalı bence ortağım ilin gavuru 40-50 birim paraya alıyor
Evet çıktığı gün gelecek.Game Pass'e gelecek miydi oyun, öyleyse iade ettim ben.
Bilgi için teşekkürler. O paraya 1 ay gamepass + döner ayran.Evet çıktığı gün gelecek.
Sniper Elite 5 Confirmed For Game Pass On Day One
Sniper Elite will hit Game Pass on day one of its 2022 release..www.thegamer.com
Usta başka şekilde akla yatmıyor ki. 60 dolar 89TL burada bir sıkıntı yok. Ucuz fiyattan steamden alana hayırlı olsun, ben de yaz tatilinde oynarım diye deluxe paketi çaktım. HayırlısıSteam fiyatı güncellenmiştir, son kale Epic Games hala 79 TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sniper Elite 4 60 dolar 89 TL, bu da 50 dolar 79 TL olması normal bence (!)
bende alinabiliyor olarak gözüküyor bilememYok mu cevaplayacak olan ?
Haydaa foruma anca giriyorum, bende gözüküyor ama bilmiyorum sende neden öyle yazıyor.Epic Games'te Mevcut Değil diyor ?
Alıntıyı görüntüle
Çözdün mü sorunu ?Yok mu cevaplayacak olan ?
Cevap vericek kimsede olmadı veremwz çünkü 79 TL ye crack satilsaydi şuan neler olurdu merak ediyorjmCracke karşı olanlar bu konuyu niye kotulemiyor değerinin nerdeyse %90 altina satılıyor hata sonucu crack konusu olsa vatan haini ilan edilir
xbox game pass kullanıyorsunuz herhalde memnunmusunuz?Game Pass'e gelecek miydi oyun, öyleyse iade ettim ben.