Zafkiel 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 586 Dahası Reaksiyon skoru 182 İsim Efe Su İlgilendiği Kategoriler Oyun , Ekran Kartı , SSD 1 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar gördüğünüz gibi yüzdde 60 indirime girmiş fakat haziran sonunda ki yaz indiriminde daha da ucuzlar mı ?
Arkadaşlar gördüğünüz gibi yüzdde 60 indirime girmiş fakat haziran sonunda ki yaz indiriminde daha da ucuzlar mı ?
O OguzhanM 80+ Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 361 Dahası Reaksiyon skoru 266 İsim Oğuzhan Mutluer 1 Haziran 2023 #2 Xbox game passte var oyun iyi ama parasına değer mi bilemedim
Zafkiel 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 586 Dahası Reaksiyon skoru 182 İsim Efe Su İlgilendiği Kategoriler Oyun , Ekran Kartı , SSD 1 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 OguzhanM yazmış: Xbox game passte var oyun iyi ama parasına değer mi bilemedim Devamı için tıklayın... yok , daha da indirime girer mi ?
OguzhanM yazmış: Xbox game passte var oyun iyi ama parasına değer mi bilemedim Devamı için tıklayın... yok , daha da indirime girer mi ?