Öncelikle fiyatından bahsedelim. Akakçe'de en uygun 103 TL'ye var fakat ben internetten sipariş etmek istemiyorum derseniz Vatan'da 120 TL'ye de mevcut. 3 Adet renk seçeneği var: Kullanılabildiği platformlar: PS 3 / XBOX / PC 1 Gündür kullanıyorum +'larını ve -'lerini de belirteyim: +'ları ...
Hocam açıkçası ben bu titreşim olayından dolayı bezdiğim için biraz sinirliyim bu Gamepad'e, o yüzden biraz abartmış olabilirim. Dersen ki ben titreşimsiz de oynarım, o zaman al gitsin.
Bu fiyat bandında çok alternatif yok, sana onu söyleyeyim ilk öncelikle. Belki şunu alabilirsin ama ne kadar kaliteli bilmiyorum.
Onun dışında sıkıntısız, adam akıllı bir şeyler arıyorsan bütçeyi 200 TL yapman gerek. Eğer yapabilirsen şunu tavsiye ederim. Ben senin yerinde olsaydım, ne yapar eder biraz daha para biriktirip bunu alırdım.
Öncelikle fiyatından bahsedelim. Akakçe'de en uygun 103 TL'ye var fakat ben internetten sipariş etmek istemiyorum derseniz Vatan'da 120 TL'ye de mevcut. 3 Adet renk seçeneği var: Kullanılabildiği platformlar: PS 3 / XBOX / PC 1 Gündür kullanıyorum +'larını ve -'lerini de belirteyim: +'ları ...
Oyun içi menülerden kapatabilirsiniz, titreşimi tamamen kapatma olayını araştırdım ama bulamadım. Biraz daha beklersen + - listesi yapabilirim 5-10 dakika içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SG-R218'in artı yönleri:
+Bu fiyata göre bence görünüşü çok güzel.
+Yarım gaz verebiliyor olman ancak burada bir parantez açmak lazım. Bu yarım gaz olayı sonlara yakın belli oluyor. Yani şöyle, oradaki yarım gaz veya sertlik olayı sadece tam gaz yapmadan biraz önce oluyor. Yani bir tam var bir de tamdan önceki adım var.
+Tuşlara basıldığında deli gibi ses çıkarmıyor, benim için yeterince sessiz bir gamepad.
+Malzeme kalitesi bu fiyat için iyi denebilir.
+Örgü kablolu olması.
Eksi yönleri:
-Analogları biraz gıcırdamaya başladı.
-İlk aldığınızda elinizi leş gibi plastik kokutuyor ancak belli bir kullanımdan sonra koku yapma olayı tamamen ortadan kalkıyor.
-Ve son olarak bu lanet titreşim sorunu! Oyun çok fazla titreşim efekti verince kol yazılımsal olarak çıkıyor ya da oyundan atıyor, yani titreşimin bol olduğu -Forza Horizon 4 gibi- oyunlarda deli oluyorsunuz. Buraya bir parantez açmak lazım, titreşimin olmamasından çok rahatsız olmazsanız oyun ayarlarından titreşimi kapatabilirsiniz. @KeremCagan