Neler Yeni

Snopy v5h alınır mı?

federalper

80+ Silver
Gamepad al direksiyona gerek yok o fiyata. Gamepad daha iyi olur NFS gibi oyunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kotu dfgt al

Direksiyon seti ile sarmaz o tip oyunlar
DFGT 2-1.8K civarı

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Gamepad al direksiyona gerek yok o fiyata. Gamepad daha iyi olur NFS gibi oyunlarda.

DFGT 2-1.8K civarı
Biraz arttırabilirim sıkıntı yok.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Birde hocalarım bir şey merak ettim. Debriyaj bulunmayan bir sete vites takılabilir mi?

2.el DFGT bak. Eğer bulamadım diyorsan da hiç alma köşede kalsın paran.
v5h'nin hem malzeme kalitesi kötü hem zaten 90 derece mi 120 derece mi bir şey çok dandik.
270 derece nasıldır?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hocam yarış oynamaktan çok boş yollarda sürüyorum
Simülasyon ve arcade karsik oyunlarda zevk alamazsin cok tam simülasyon oyunlarinda direksiyon zevk verir ayrica yaris oyunlarinda kayisli direksiyon seti alman daha iyi olucaktir oda cok yuksek butce
Dedigim gibi suan sen varsa gamepadin ile devam et yoksa yenisini al o butceye guzel vardir heralde
Ama alacagin en kotu dfgt olsun yoksa paran cop olur ama bu direksiyon seti ile yarisi oyunu pek tavsiye etmiyorum ets gibi oyunlarda cok iyidir tabi o ayri

federalper

80+ Silver
Birde hocalarım bir şey merak ettim. Debriyaj bulunmayan bir sete vites takılabilir mi?

270 derece nasıldır?
Direksiyon seti destekliyorsa takılır ama o da G29, Thrustmaster gibi yüksek seviye modeller.
270 derece de önermem bir anlık hevesle alıyorsun 1-2 ay sonra yüzüne bile bakmayacağına eminim ben de öyle oldu eğer ben simulasyoncuyum ben oynarım dersen al diyecektim ama NFS diyorsun bence alma alacaksan da bütçe yükselt DFGT bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,729
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom