ConquerorXIV
80+ Gold
Snowman Aqua X360 modeli ne kadar iyidir bilmiyorum ama en ucuz 360mm ortalama bir 360mm soğutucu
Aynı paraya darkflash dx360 v2.6 var gamegarajda ve liman li 2 trinity aio ile nerdeyse aynı soğutma gücü var o daha iyiSnowman Aqua X360 modeli ne kadar iyidir bilmiyorum ama en ucuz 360mm ortalama bir 360mm soğutucu
kesinlikle o ürün çok daha iyiAynı paraya darkflash dx360 v2.6 var gamegarajda ve liman li 2 trinity aio ile nerdeyse aynı soğutma gücü var o daha iyi
Aynen bende dx360 aldım geçen hafta gayet güzel memnunum 2218 lira hemde.Aynı paraya darkflash dx360 v2.6 var gamegarajda ve liman li 2 trinity aio ile nerdeyse aynı soğutma gücü var o daha iyi
Bundan iyi olduğunu sanmıyorum ki karşılaştırdığın soğutucu 240mm değil mi zatenAynı paraya darkflash dx360 v2.6 var gamegarajda ve liman li 2 trinity aio ile nerdeyse aynı soğutma gücü var o daha iyi
Techpowerup incelemesine göre öyle hocam sayfa guvenliriBundan iyi olduğunu sanmıyorum ki karşılaştırdığın soğutucu 240mm değil mi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darkflash genel olarak iyi değil ben hiç bir türlü tercih etmem
Bende aldım lakin 1200rpm gelince fanlardan traktör sesi geliyor o yüzden 1070 rpm civarında kullanıyorum fanları degiscemAynen bende dx360 aldım geçen hafta gayet güzel memnunum 2218 lira hemde.
Hocam memnun musunuz bende almayı düsünüyorum ama aklımı bitfenix cube 360 celiyor ikisi arasında kalıyorumTechpowerup incelemesine göre öyle hocam sayfa guvenliri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aldım lakin 1200rpm gelince fanlardan traktör sesi geliyor o yüzden 1070 rpm civarında kullanıyorum fanları degiscem
Arada 1k dan fazla fark var şahsen farka değmez bitfenix cube güzel model ama sorun yaşayan birkaç kişi olmus her markada sorun yaşanıyor ben fazla para vermemek için bu şekilde yaptım memnunum tek sorun bendeki fanların yüksek devirde traktör sesi çıkarması sanırım onlar da pek sorun değil 1100rpm sabitledim fıstık gibi zaten karşılaştırdım arada 1 2 derece oynuyor benim için çok ta dert değil açıkçası öneririm yaniHocam memnun musunuz bende almayı düsünüyorum ama aklımı bitfenix cube 360 celiyor ikisi arasında kalıyorum