alanlar fanı kalitesiz diyor hatta pırrrrr diye sesmi ne çıkarıyormuş ama bence ıdcooling sse224 alSNOWMAN M200 almayı düşünüyorum 11400 ile uyumlu mudur ve nasıl bir soğutucu sizce
Ben almıştım. İ5 2400 ile kullandım. Max 55 dereceyi görmüştüm. Ayriyeten bana gelen soğutucuda fan sesi yoktu.SNOWMAN M200 almayı düşünüyorum 11400 ile uyumlu mudur ve nasıl bir soğutucu sizce
r5 5600 g için almayı düşünüyorum uyumlu mudur prime 450m k-ii anakartımO işlemci ile biraz saçma olur kullanmak. Silverstone KR03 daha mantıklı.
Evetişimi görür mü i511400f ile
Uyumlu ama stok fanı kullanmanız daha iyi olur o işlemci için. Fazla ısınma yapan bir işlemci değil.r5 5600 g için almayı düşünüyorum uyumlu mudur prime 450m k-ii anakartım
evet çok büyük oyun oynamıyorum apu pc ama alırsam zararı olmaz dimi yani çok sogutursa bu sefer problem olmasınUyumlu ama stok fanı kullanmanız daha iyi olur o işlemci için. Fazla ısınma yapan bir işlemci değil.
yazın fazla ısınmaz mı şart değil mievet çok büyük oyun oynamıyorum apu pc ama alırsam zararı olmaz dimi yani çok sogutursa bu sefer problem olmasın