Neler Yeni

Snowman M200 / R5 2600X İçin Alınır mı?

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
2600X'i stok soğutucuyla kullanıyorum, 80TL gibi çok uygun fiyata satılıyor şu Snowman M200. Wraith Spire stok soğutucudan daha iyi soğutacaksa almayı düşünüyorum ne dersiniz?

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Benim 3600 ü gayet iyi soğutuyor. 2600x ' te de tatmin edici sıcaklık düşüşü sağlayacaktır zannediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 3600 ü gayet iyi soğutuyor. 2600x ' te de tatmin edici sıcaklık düşüşü sağlayacaktır zannediyorum
Premiere'de render alırken UV olmasına rağmen 85 Dereceyi görüyor zavallıcak, 70'lerde kalsa yeter benim için? Sizde durumlar nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bir sorum daha olacak, stok soğutucudan daha mı geniş ( Yatay vaziyette Egzoz Fanından / Ramlere Doğru ) yoksa daha mı ince?

Çünkü kasamda kalın bir egzoz fanı var ve şu an stok soğutucunun AMD yazısına neredeyse çarpacak durumda.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Premiere'de render alırken UV olmasına rağmen 85 Dereceyi görüyor zavallıcak, 70'lerde kalsa yeter benim için? Sizde durumlar nasıl

Dostum bir sorum daha olacak, stok soğutucudan daha mı geniş ( Yatay vaziyette Egzoz Fanından / Ramlere Doğru ) yoksa daha mı ince?

Çünkü kasamda kalın bir egzoz fanı var ve şu an stok soğutucunun AMD yazısına neredeyse çarpacak durumda.
evet biraz büyük haliyle kule tipi soğutucu ve boyutu 95x65x130mm

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
2600X'i stok soğutucuyla kullanıyorum, 80TL gibi çok uygun fiyata satılıyor şu Snowman M200. Wraith Spire stok soğutucudan daha iyi soğutacaksa almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Dostum bende alcam linkini yazarmısın.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

ama tahminimce yeter çünkü çok da büyük değil
Dostum bende alcam linkini yazarmısın.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2600X’in içinde Wraith Stealth değil Wraith Spire çıkıyor, aralarında bir fark olmayacaksa M200 ile eğer gidip iki tane daha harici fan alayım :/

Top Bottom